Bellfires Horizon Bell Medium gashaard hidden door

Opruiming op=op!

nu voor
2.495,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bellfires
Model: Horizon Bell Medium
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Bellfires Horizon Bell Medium gashaard is nu bij onze in de opruiming. Dit is de voorganger van de Horizon Bell Medium 3 en voorzien van een hidden door. Natuurlijk wordt er ook een houtstammenset bijgeleverd. De diameter van de concentrische rookgasafvoer is 100/150 en de haard werkt dus met een gesloten systeem. Het vermogen van de haard ligt tussen de 2 en 7 kiloWatt. De afmetingen van de haard zijn ongeveer 685 mm hoog, 1227 mm breed en 440 mm diep (zie ook de maattekening). De kleur van de haard is antraciet (937). Deze haard is al nagekeken door onze werkplaatsspecialisten en is dus klaar voor een tweede leven! Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor dit model met levenservaring en referentie THG.01031.QCF dus OP=OP, WEG=WEG. 

De haard ziet er uitgebouwd natuurlijk niet mooi uit, daarom hieronder ook een voorbeeld van hoe het er uit ziet als het eenmaal ingebouwd is.

horizon-bell-medium-gashaard 

bellfires-horizon-bell-medium-gashaard 

maten-horizon-bell-medium Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier