Safretti Cubico BL

Op=Op, nu met 100,00 zomer kassakorting

van 1.972,00, nu voor
995,00 895,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Safretti
Model: Cubico BL
Soort haard: Hanghaard,Anders,Zonder afvoer,Tuinhaard
Brandstof: Anders
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

De Safretti Cubico BL is een mooie designhaard van het ontwerp van Jan des Bouvrie. Deze bio ethanol haard kunt u gebruiken zonder afvoer, in huis maar natuurlijk ook buitenshuis. De Cubico BL is schitterend als tuinhaard of terraskachel, maar ook in uw huis is het een sieraad voor uw woning. Het kubistische design (vandaar ook de naam Cubico) was gedurende vele jaren kenmerkend voor de ontwerpen van Jan des Bouvrie. De Safretti Cubico BL is een echte sfeerhaard met echte vlammen, werkend op bio-ethanol. Omdat deze sfeerhaard geen rookkanaal of gasaansluiting nodig heeft, is de Cubico BL heel gemakkelijk te verplaatsen op ieder gewenste plek van uw huis. De afmetingen van de Cubico BL zijn (bxhxd): 70x70x20m. Het gewicht is 32 kilo. De Cubico wordt compleet geleverd met Safretti Luxe bio brander. Dit is een veilige brander die TUV gekeurd is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.00523 en SHR.00474 bij Kachelkanjer Twente.

SHR.00474

SHR.00523

Safretti Cubico BL 

De Cubico BL van Safretti is te bezichtigen bij Kachelkanjer Twente. U bent van harte welkom in onze gezellige showroom met honderden kachels en haarden. Reutum is gelegen nabij het gezellige plaatsje Ootmarsum, wat zeker een bezoekje waard is. Zo kunt u het nuttige met het aangename combineren. Ootmarsum wordt ook wel siepelstad genoemd. De siepel (ui) wordt in overdrachtelijke zin ook als toeristische trekpleister gebruikt. Drie keer per jaar wordt er tijdens de bouwvakvakantie een siepelmarkt georganiseerd, die bezoekers trekt uit de wijde omgeving. Ook is Ootmarsum rijk aan vele kunstgaleriëen. 

Een haard zonder afvoer

Met een gelhaard of bio-ethanolhaard kunt u uw dromen waarmaken zonder ingrijpende investeringen of verbouwingen. Voor een gelhaard is namelijk geen schoorsteen aansluiting nodig en is daarom in iedere woning te plaatsen. Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten vegen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof verbrandt reukloos (mits u een goedgekeurd merk gebruikt) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier