De Scan 83, een houtkachel met een hoge X-factor

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
De Scan 83, een houtkachel met een hoge X-factor afbeelding

scan-83-houtkachelDe Scan 83 houtkachel wordt direct na de zomer geïntroduceerd door Scan. De verwachtingen zijn hooggespannen, want de Scan 83 heeft alles in zich om warm voor te lopen. De Scan 83 is niet zomaar een houtkachel, het is een complete serie houtkachels waarbij er gevarieerd wordt op één basismodel. 

Scan 83; vorm volgt functie

Het ongecompliceerde ontwerp van de Scan 83 is een gevolg van de functionaliteit. Het design is hier naadloos op aangepast en elk detail is weloverwogen. De gebogen glazen deur, voorzien van een 'soft close' functie, biedt perfect uitzicht op het vuur. Maar de Scan 83 kan ook draaibaar geleverd worden zodat u overal in de woonkamer kunt genieten van het vlammenspel (deze optie is alleen niet leverbaar bij de Scan 83 Maxi met Heat Storage Systeem). Het handvat van de Scan 83 is zo geplaatst dat deze niet heet wordt.  

Scan 83 in alle variaties

Het basismodel van de Scan 83, de Scan 83-1 is van staal. Zoals altijd een mooi, strak design. Krachtig en robuust, zonder franje. De Scan 83-2 heeft een nog iets modernere uitstraling dan de Scan 83-1 door een aluminium handgreep en profiel om de glazen ruit heen. De Scan 83-1 is al rank en hoog, maar de Scan 83-3 is nog hoger evenals de Scan 83-4. Deze worden dan ook Maxi genoemd. Het verschil tussen de Scan 83-3 en Scan 83-4 zijn weer de aluminium accenten om de deur en bij de handgreep van de Scan 83.

Scan 83 met speksteen

Verder in de reeks wordt de Scan 83 uitgevoerd met speksteen rondom de kachel. Deze speksteen zorgt voor een grote massa om de warmte in op te slaan. Als de kachel eenmaal uit is, wordt de warmte gelijkmatig weer afgegeven. De Scan 83-5 is met speksteen, de Scan 83-6 ook, maar dan in aluminium uitvoering. De Scan 83-7 is het hogere model (Maxi) met speksteen en de Scan 83-8, u raadt het al, is hoog, mét speksteen én met de aluminium accenten. Voor elke Scan 83 houtkachel geldt dat een speksteen bovenplaat ook tot de mogelijkheden behoort, zowel een achter- als een bovenuitgang is mogelijk. Optioneel kunt u de Scan 83 ook nog voorzien van een mooie glazen of stalen vloerplaat en/of natuurlijk een draaiplateau. In onze haardencatalogus kunt u alle Scan houtkachels vinden en natuurlijk ook kachels en haarden van andere merken.

Foto's zeggen meer dan woorden, dus ......

 

scan-83-1 scan-83-2 scan-83-3 scan-83-4 scan-83-5 scan-83-6 scan-83-7 scan-83-8

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht