Noviteiten van Bellfires bij het Stokertje

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Noviteiten van Bellfires bij het Stokertje afbeelding

bellfires-horizonbell-xxl-3-hiddendoor-10cm-stenenplateauBellfires heeft afgelopen seizoen weer een fiks aantal inbouwhaarden ontworpen die stuk voor stuk een lust voor het oog zijn. Bovendien zorgen de Bellfires gashaarden voor een aangename en sfeervolle warmte. 

Horizon Bell XXL 3 met stenen plateau

Deze Horizon Bell draagt niet voor niets de naam XXL. Deze inbouwhaard is maar liefst 175 cm breed. Een echte blikvanger in uw woonkamer! De XXL is nu ook leverbaar met een passend stenen plateau zoals op de foto hiernaast te zien is. Perfect op maat en een stuk voordeliger dan een haardplateau wat speciaal voor u op maat gemaakt moet worden. De Horizon Bell XXL is ook verkrijgbaar in de uitvoering met het nieuwe Hidden Door+ principe. Dit is een verdiept kader van 10 cm (bij sommige modellen 7 cm). Hiermee wordt de haard erg mooi omkaderd en is de afwerking altijd keurig in orde. Op de foto hieronder is in detail te zien hoe zo'n hidden door+ kader er uit ziet.  

Horizon Bell Large 3 hidden door+ 7cm

bellfires-cornerbell-hiddendoor-kaderDe Horizon Bell in de Large uitvoering is weliswaar minder groot dan z'n grotere broer XXL, maar is toch nog steeds zo'n 135 cm breed. De Large is verkrijgbaar met het speciale Hidden Door+ 7 cm afwerkprofiel waardoor de haard schitterend ingebouwd en afgewerkt kan worden.  

Horizon Bell XS 3 hidden door+ 10 cm en stenen plateau

De kleinste Horizon Bell is ook weer met een passend stenen plateau verkrijgbaar evenals het innovatieve hidden door+ kader van 10 cm. Een lust voor het oog en uitmuntend in afwerking. De Horizon Bell XS is ongeveer 85 cm. breed. 

 

 

View Bell 3 serie

Bellfires heeft met de View Bell 3 serie weer een mooie reeks haarden vervaardigd. De View Bell haarden zijn aan drie kanten van glas voorzien waardoor het optisch net een open haard lijkt. De 3 varianten in het programma zijn de View Bell 3 Large hidden door, de View Bell 3 Large hidden door+ 10 cm en de View Bell 3 Medium hidden door+ 10 cm.

Corner Bell Large 3 L/R Hidden door en Unica 2-70

Tot slot zijn de Corner Bell Large en de Unica-2 70 aan de beurt. De Corner Bell is ideaal voor in een hoeksituatie. U kunt kiezen uit een Links Open of Rechts Open gashaard. De Unica 2-70 inbouw gashaard is mooi in z'n eenvoud. Strak ingebouwd gaat vooral de aandacht uit naar het fascinerende vlammenspel. 

Voor andere inbouwhaarden van Bellfires, maar ook van andere merken kunt u in onze haardencatalogus kijken voor een totaal overzicht. 

 

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht