Interieurdagen Techniek, Styling Haard en Schouw

10 jaren en 1 maand geleden geplaatst
Interieurdagen Techniek, Styling Haard en Schouw afbeelding

Gratis interieuradvies, stookcursussen en houtvochtigheidsmeting.

Dru scenic_slim_lineVanaf Goede Vrijdag t/m 1e en 2e Paasdag kunt u bij de verschillende vestigingen van ’t Stokertje terecht voor inspiratie, technische ondersteuning en gratis interieuradvies. Voor de verschillende activiteiten per vestiging kunt u het beste de agenda raadplegen.

Het thema van dit weekend is Techniek, Styling Haard & Schouw.

Twijfelt u over uw inrichting, wilt u uw woning verbouwen en vraagt u zich af welke haard of schouw het beste bij uw interieur past? De medewerkers van ’t Stokertje kunnen u alles vertellen als het gaat om de technische aspecten van kachels, haarden en schouwen. Ook kunt u in de showroom van ’t Stokertje volop inspiratie opdoen en vele haarden ‘live’ zien branden. Maar de styling van uw interieur moet natuurlijk ook goed aansluiten bij de uitstraling van een kachel, haard of schouw.

schouw_reger_pdh  schouw_abreu_pdh  schouw_goldbeck_pdh

Bij 't Stokertje Kachelparadijs in Orvelte helpt Kim Schamper van Horizon Styling u daarom graag verder de sfeer te creëren die bij u past. Bij 't Stokertje Kachelkanjer Twente kunt u rekenen op een vernieuwende kijk op uw interieur van  Carolien Vroon van Vroon interieurarchitectuur. Bij 't Stokertje Kachelhûs in Joure neemt Britt Heck deze uitdaging aan. Neemt u vooral tekeningen en foto’s mee. Hoe meer u kunt laten zien hoe beter…

inspiratiedagenbijhetstokertjepasen2013Unieke likeurenproeverij

In Orvelte wordt op Goede Vrijdag een unieke proeverij georganiseerd door Koninklijke Wijnhandel en Slijterij Dikkers uit Hoogeveen. Over meerdere likeuren wordt een uitgebreide uitleg gegeven, de geheimen worden ontmanteld en u zult zeker betoverd worden door de zoete smaken.

Houtvochtigheidsmeting, meten is weten!

like us on facebookOok kunt u gedurende de Techniek & Stylingdagen een blok van uw voorraad brandhout meenemen om bij ons gratis te laten testen hoe vochtig uw hout is en of het al geschikt is om te stoken (in alle vestigingen). Voor de gratis houtvochtigheidsmetingen hoeft u geen afspraak te maken. 

Schouwen van Pierres d'Henri en gashaarden van Dru 

Wilt u ook graag een sfeervolle schouw of schouwpartij van natuursteen? Bijna de volledige collectie schouwen van Pierres d’Henri is bij ’t Stokertje te zien in combinatie met schitterende gashaarden van Dru. Pierres d’Henri levert niet alleen natuurstenen schouwen, ook haardplateaus in alle steensoorten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u kiezen voor een unieke combinatie in uw eigen stijl. Op 2e Paasdag is een specialist van Dru aanwezig in Orvelte, u kunt hem alles vragen over de gaskachels en gashaarden van Dru. Op Goede Vrijdag is de specialist van Dru aanwezig in Reutum.

Afspraak voor gratis interieuradvies

interieuradviesU kunt zich inschrijven voor gratis interieuradvies via onze website www.stokertje.nl/styling. In eerste instantie zal Kim Schamper van Horizon Styling op 1e Paasdag aanwezig zijn in Orvelte, maar als er voldoende afspraken geboekt worden, wordt het aantal dagen uitgebreid. In Reutum is Carolien Vroon aanwezig op 2e Paasdag. In Joure is Britt Heck op Goede Vrijdag aanwezig. 

logo__horizon_styling

U kunt een afspraak voor interieuradvies maken door een e-mail te sturen naar [email protected] Vervolgens wordt uw afspraak in de agenda op de internetpagina www.stokertje.nl/styling genoteerd. 

Spectaculaire maandactievroon interieurarchitectuur

Zoals altijd heeft 't Stokertje weer een spectaculaire maandactie. Zo betaalt u tijdelijk géén 21 % BTW. Kortom, u kunt zeker slagen voor een zeer voordelige prijs.

Ambachtentuin van 't Stokertje, gratis entree

Het pittoreske museumdorp Orvelte opent in het Paasweekend ook weer voor het eerst haar deuren. Voor klanten van ’t Stokertje is een bezoek aan de live demonstraties in de klompenmakerij, houtzagerij en smederij ‘De Zweetdruppel’ gratis. Voor meer informatie www.stokertje.nl.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht