Gratis proefplaatsing duurzame en zuinige houtkachel

10 jaren en 1 maand geleden geplaatst
Gratis proefplaatsing duurzame en zuinige houtkachel afbeelding

Milieuvriendelijk & sfeervol verwarmen én energie besparen tegelijkertijd.

Anyfire Beaufort houtkachel

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Op een sfeervolle manier uw huis verwarmen, waarbij tegelijkertijd het milieu niet belast wordt én dat met als resultaat een lagere energierekening? Het is echt mogelijk als u kiest voor een houtkachel of pelletkachel. Een houtkachel of pelletkachel verwarmt namelijk duurzaam en milieuneutraal. Daarnaast zijn hout en pellets goedkoper dan gas, daarom is het mogelijk om tussen de 30 en 50% op uw stookkosten te besparen.

Het verwarmen van uw woning neemt toch al snel een groot deel van het huishoudbudget in beslag. Geen wonder dat iedereen graag wil besparen op energiekosten en alternatieve manieren van verwarming overweegt. Als dan blijkt dat door het stoken met een hout- of pelletkachel de sfeer in huis er ook nog alleen maar beter op wordt én het milieu ontzien wordt, kunnen we echt van een win-win-win situatie spreken, oftewel driemaal voordeel.

  • Lagere stookkosten
  • Milieuvriendelijker verwarmen
  • Meer sfeer & gezelligheid in huis

Wie dit moeilijk te geloven vindt en het graag zelf wil ervaren, willen wij graag de kans bieden om dit zonder grote risico’s en investeringen uit te proberen. Daarom biedt ’t Stokertje een gratis proefplaatsing aan voor mensen met een schoorsteenkanaal (of klanten die sowieso graag een rookkanaal willen laten installeren) die graag de Beaufort houtkachel een paar maanden willen proberen zonder aan de aanschaf vast te zitten. In die maanden kunt u de standen van de gasmeter bijhouden en zelf versteld staan van het verschil. Ook zult u merken dat een houtkachel enorm veel sfeer en gezelligheid biedt en dat u snel niet meer zonder deze behaaglijke warmte kunt. Als u na de proefplaatsing kiest om de houtkachel te houden kunt u meteen uw voorschotbedrag bij uw energieleverancier laten verlagen. Wij hebben al een voorbeeldbrief voor u gemaakt. Zo verdient u zo snel mogelijk uw investering weer terug. Vanaf 15 februari 2013 kunt u gebruik maken van deze nieuwe actie bij alle winkels van ’t Stokertje. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de kachel en de voorwaarden.

Beaufort houtkachel

 

Voorwaarden Proefplaatsing Anyfire Beaufort 

  • Gebruik van houtkachel Anyfire Beaufort basismodel 6 kW, 8 kW of 11 kW is gratis. Eventueel aanvullende opties of accessoires zijn direct bij levering te voldoen tegen de normale verkoopprijzen.
  • Installatie, wegbrengen en materiaal (zoals vloerplaat of pijpmateriaal) tegen normale verkoopprijzen te voldoen bij levering.
  • Termijn proefplaatsing max. 2 maanden.

Na de proefplaatsing

Als u na de proefplaatsing van max. 2 maanden besluit om de Beaufort kachel te houden:
Hoeft u alleen nog maar de Beaufort te betalen en ontvangt u van 't Stokertje een extra investeringsaftrek van 100 euro op de consumentenprijs van de Beaufort omdat u investeert in een toekomst met duurzame, milieuneutrale verwarming.

Als u na de proefplaatsing van max. 2 maanden besluit om niet voor een houtkachel te kiezen:
Ophalen en demontage komen voor rekening van 't Stokertje als u besluit om niet voor een houtkachel te kiezen.

Voorbeeldtekst verlaging termijnbedrag energienota

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de aanschaf van een houtkachel verwachten wij het komende jaar aanzienlijk te kunnen besparen op onze energiekosten. Derhalve willen wij u verzoeken ons voorschotbedrag te verlagen met ___%* met ingang van de eerstvolgende termijnbetaling. 

Bij voorbaat dank voor een spoedige afwikkeling.

Met vriendelijke groet,

*in te vullen door klant, omdat naast gas, ook elektra op de energienota staat evenals een aandeel vaste kosten, is het niet verstandig het termijnbedrag te verlagen met meer dan 30%. Bij de meeste nutsbedrijven is het mogelijk om via internet de voorschotnota te laten verlagen. Vaak wordt er een maximale bijstelling van 10 tot 30% geaccepteerd.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht