Stokertje Kachelhus Fryslan creëert groene verdieping

10 jaren en 2 maanden geleden geplaatst

Volop plannen bij 't Stokertje Kachelhûs in Joure, Friesland

Nog even en de piek van het stookseizoen is weer achter de rug… rick_noppen_kachelhus_frieslandToch zal Rick Noppen, verkoopleider van het Kachelhûs, allesbehalve een rustige tijd tegemoet gaan. Er zijn bij ’t Stokertje altijd plannen voor innovatie en verbetering. De showroom beneden is de laatste jaren uitgegroeid tot een hele gezellige winkel waar de klanten inspiratie op kunnen doen en vele kachels en haarden brandend kunnen bekijken. Met ruim 450 kachels, haarden en schouwen is Kachelhûs Fryslân dan ook de grootste haardenspeciaalzaak in de wijde omgeving. Toch wil ’t Stokertje zich meer dan ooit profileren op het gebied van energiezuinig stoken, kosten besparen en tegelijkertijd het milieu ontlasten door milieuneutraal en duurzaam te verwarmen. Het grote verschil met andere bedrijven die duurzame energie promoten is dat bij ’t Stokertje gezelligheid, een mooi interieur én een mooi vlammenspel ook hoog in het vaandel staat. 

‘Het blijkt in de praktijk heel goed mogelijk om al deze elementen te combineren’, aldus Rick Noppen. ‘Mensen denken vaak dat energiebesparing en duurzame energie leidt tot industrieel ogende oplossingen die je liever niet in het zicht hebt. Wij willen graag laten zien dat gezelligheid in huis en kostenbesparingen juist heel goed samen kunnen gaan. Een zogenaamde win-win-win situatie. Wij hebben talloze houtkachels en pellethaarden in ons assortiment waarmee besparingen van 50% op uw stookkosten mogelijk zijn. Met deze kachels stook je bovendien milieuneutraal en heb je een supergezellige & warme ontmoetingsplek in huis. Zelfs cv-gekoppelde haarden zijn tegenwoordig verkrijgbaar in een aantrekkelijk design mét zicht op het vuur.’

Rick vertelt vol enthousiasme verder over zijn plannen in Joure. ‘Zodra het stookseizoen voorbij is, beginnen we met het verbouwen van onze bovenverdieping en worden een aantal haarden die uitblinken in duurzaamheid en kostenbesparing van beneden naar boven verplaatst. Zo heeft onze klant die graag 100 % groen wil stoken alle mogelijkheden lekker overzichtelijk bij elkaar. Voor de benedenverdieping hebben we al weer heel wat mooie nieuwe kachels en haardpartijen klaar staan die de lege plekken zo weer op kunnen vullen! Ter compensatie van de eventuele rommeligheid tijdens de verbouwing, die in het voorjaar plaats zal vinden, bieden we extra korting aan op alle voorradige houtkachels, gashaarden, pelletkachels, haarden zonder afvoer, schouwen en rookkanalen.

Als u een haard wilt zien die nog niet in Joure staat, kan deze vaak dezelfde week nog vanuit een andere Stokertje vestiging vrijblijvend geleverd worden zodat u nooit zo´n belangrijke aanschaf op basis van een folder hoeft te doen. Daarnaast komt men graag bij u thuis voor persoonlijk advies.

Het deskundige installatiebedrijf van ´t Stokertje, bestaande uit maar liefst twintig goed opgeleide installatieteams, levert of installeert vervolgens naar wens bij u op locatie. Maar ophalen kan natuurlijk ook altijd. Tachtig procent van de haarden zijn uit voorraad leverbaar! Door de omvang van de vier Stokertje vestigingen bij elkaar zijn de inkoopvoorwaarden zeer gunstig. Mede hierdoor kan ´t Stokertje de laagste prijsgarantie blijven bieden.

Voor meer informatie www.stokertje.nl/stokertje-goes-green of www.stokertje.nl/kachelhus-friesland

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht