Dru Stookweekend in Orvelte

5 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Dru Stookweekend in Orvelte afbeelding

Het sfeervolste seizoen van het jaar is weer begonnen en ’t Stokertje ‘trapt’ volgend weekend af met een spectaculair stookweekend van de Nederlandse fabrikant en hofleverancier DRU. Voor een vliegende start van het stookseizoen is gekozen voor twee mooie acties op de nieuwste gashaarden. In de Dru Inspiration Shop in Orvelte zijn alle noviteiten te bekijken in een opstelling die in een woonblad niet zou misstaan. Zo kun je je een perfecte voorstelling maken van hoe een gashaard er bij jou thuis uit kan komen te zien!

Alles onder controle?

Eén van de noviteiten die gepresenteerd worden is de Dru Control App. De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur. Je kunt blijven genieten van een mooi, vol vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik! Met de nieuwe Control App van DRU kan je de haard volledig naar eigen wens bedienen. Jij hebt dus volledige controle over het vuur en het vermogen. Je kunt precies zien hoeveel gas je bespaart ten opzichte van de volstand. De App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets en smartphones. De WIFI module die hiervoor nodig is (t.w.v. 176 euro) is tijdens het stookweekend helemaal GRATIS bij aanschaf van een DRU Ecowave gashaard.

dru-wifi-module

Goed (uit)zicht?

Wel eens gemerkt dat het glas van een gashaard spiegelt en je eigenlijk jezelf ziet zitten in plaats van het mooie vlammenspel? Met het ontspiegelde Clear View glas van Dru is dat verleden tijd en lijkt je gashaard net een open haard zonder glas. Er is alleen één nadeel, het is wel prijzig. Maar zoals Cruijff al zei… ‘elk nadeel heb zijn voordeel’ want de komende maand is het ontspiegelde glas bij aanschaf van een Dru Maestro gashaard helemaal GRATIS! Alleen tijdens het DRU stookweekend kun je beide acties combineren als deze opties beschikbaar zijn voor de haard van je keuze.
 
Kies je voor hout, pellets of elektrisch en denk je nu ‘lekker dan….’ geen actie voor mij? Dan heb je het mis want onze oktober maandactie laten we in het stookweekend op 30 september alvast beginnen. Kijk daarom ook eens bij de populaire houtkachels van Dik Geurts. De keuze in onze showroom is enorm en de subsidiepot voor pelletkachels is nog lang niet leeg! We doen je graag een goed aanbod en helpen je met de keuze voor de kachel die het best bij jou en je situatie past. Laat je verrassen en vraag onze medewerkers naar de Maandactie, de acties van DRU en de voorwaarden.

clear-view-glas

Gratis interieuradvies

Tot slot zal op zaterdagmiddag 30 september 2017 interieurdesigner Amanda de Ronde van HalloHuis het team van ’t Stokertje weer komen versterken. Amanda geeft gratis interieuradvies en stylingtips. Neemt u vooral foto’s of een plattegrond van uw woning mee, zij legt vaak snel de vinger op de zere plek en kan op basis van haar ervaring goede adviezen geven waar u zeker wat aan heeft! Een afspraak reserveren op de agenda kan via [email protected].

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht