Vrolijk pasen met de Stokertjes

5 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Vrolijk pasen met de Stokertjes afbeelding

Op 1e en 2e Paasdag is het Stokertje geopend. Sterker nog.... dit paasweekend wordt in Orvelte onze nieuwe GREEN ROOM met duurzame en milieuvriendelijke pelletkachels geopend!

Paasactie opening Green Room

De opening van onze Green Room gaat natuurlijk ook gepaard met een leuke actie voor u als klant. Niet alleen kunt u natuurlijk profiteren van de subsidie van de overheid (minimaal 500 euro) ook het Stokertje helpt u met uw investering waarmee u kunt besparen op uw energierekening!

MAANDACTIE-GRATIS-INSTALLATIE_1

Gratis installatie & onderhoudsbeurt

Dit weekend geldt niet alleen de GRATIS INSTALLATIE MAANDACTIE, maar bij aanschaf van een pelletkachel krijgt u tijdens het Paasweekend (van Goede Vrijdag t/m 2e Paasdag) ook nog eens EEN EERSTE ONDERHOUDSBEURT cadeau!

Interieuradvies HalloHuis

Op Paaszaterdag 15 april 2017 is er 's middags gratis interieuradvies van Amanda de Ronde van Hallo Huis bij 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte. Voor meer informatie en de agenda: www.stokertje.nl/planning-interieuradvies.

Jotul stookweekend bij de Kachelkanjer

Kachelkanjer Twente gaat tijdens het Paasweekend op de Scandinavische toer. In samenwerking met Jotul wordt gedurende het Paasweekend een stookdemonstratie gegeven met een Jotul F371 houtkachel. Naast de maandactie geldt ook nog een paasactie......bij aanschaf van een Scan of Jotul houtkachel krijgt u een gratis haardstel cadeau!

Speciale openingstijden

Kachelkanjer Twente en Kachelhus Fryslan zijn geopend op Goede Vrijdag, Paaszaterdag en Tweede Paasdag. Haardenhuys Gelderland is geopend op Goede Vrijdag en Paaszaterdag. In Orvelte zijn we alle dagen geopend. Voor onze openingstijden op zon- en feestdagen zie ook www.stokertje.nl/contact

KKT-Jotul-Scan-PASEN-2017

In Orvelte is het zondag 16 april extra gezellig met een gevarieerde Paasmarkt passend in het landelijke Orvelte van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.  

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht