Natuurgevelsteen verkrijgbaar bij het Stokertje

6 jaren en 7 maanden geleden geplaatst
Natuurgevelsteen verkrijgbaar bij het Stokertje afbeelding
Waar denkt u aan bij natuurgevelsteen met bijzondere namen zoals de Macedonische Mix of Saragossa Antiek? Vast niet meteen aan een mooie afwerking bij uw haard. Toch is dat nu net wat uw haardpartij een bijzondere en unieke uitstraling kan geven! Nadat u een mooie gashaard of houtkachel heeft uitgezocht bij 't Stokertje bent u vaak nog niet klaar. De volgende vraag is meestal hoe u de wand achter of om de kachel heen vorm gaat geven. Vooral bij inbouwhaarden is het leuk om de koof in het oog te laten springen met een prachtige boezem van natuursteen. Sinds kort kan 't Stokertje u hierbij ook adviseren en ondersteunen omdat we samen werken met de firma Natuurgevelsteen met een Inspiratiecentrum in Hollanscheveld. Voor het inspiratieboek klikt u hier.
 

Samenwerking met Natuurgevelsteen

De samenwerking met Natuurgevelsteen is voor ons een hele logische stap. We werken namelijk al jaren met natuursteenbedrijven voor maatwerk schouwen en haardplateaus. Het mooie van natuursteen is natuurlijk dat het een duurzaam en onbrandbaar materiaal is, ideaal in combinatie met onze warmtebronnen. De firma Natuurgevelsteen heeft een Inspiratiecentrum dicht bij ons in de buurt en de producten passen uitstekend bij de Nederlandse manier van werken, maar hebben het typische uiterlijk, de specifieke sfeer en de karakteristieke uitstraling van de natuursteen in mediterrane streken. Kortom, natuurgevelsteen is een nieuw en veelbeloven product voor de Nederlandse bouw en architectuur. 
 
haard-natuurgevelsteennatuurgevelsteen-2
natuurgevelsteen-buitenhaardschoorsteen-natuurgevelsteen
 

Vele mogelijkheden

Voor de ombouw of koof rondom een inbouwhaard kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden. Meestal wordt een wand tegenwoordig gestuct. Maar stucwerk is kwetsbaar en scheurvorming als gevolg van hitte komt regelmatig voor. Bij een lichte kleur is ook snel sprake van verkleuring als er een houtgestookte kachel gebruikt wordt. Met de toepassing van natuurgevelsteen heb je deze problemen niet of in veel mindere mate. Natuursteen is natuurlijk veel duurzamer en eenvoudiger in onderhoud. Bovendien heeft u een ruime keus voor uw achterwand uit  diverse mooie natuursteensoorten. De natuursteen is afkomstig uit diverse groeves in de wereld. Het is hittebestendig, sfeervol en tijdloos, waardoor het toepasbaar is in diverse interieurs.
 
natuurgevelsteen-balkan
 

Speciaal voor u, voor u speciaal

Kiest u voor natuursteen dan kiest u voor sfeervol en een uniek eindresultaat. Er is veel variatie mogelijk in kleur, grootte en vorm van de steen. Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren kiest een soort steen. Wilt u een echte blikvanger dan maakt u de keus voor diverse kleuren en diverse variatie in steen grootte. Voor een meer zachte uitstraling kiest u bijvoorbeeld een rustigere kleur en meer gelijkmatige steen. Eén ding is zeker, in combinatie met de haard heeft u een unieke opstelling die je niet snel bij iemand anders aan zult treffen.  
 

Wij leveren het totaal pakket

Voor het uitvoeren van deze bijzondere afwerking kunt u natuurlijk ook terecht bij onze ervaren vakmensen. Kom langs bij een onze vestigingen en laat u informeren over over dit mooi product! 
 

Over Natuurgevelsteen

Natuurgevelsteen is een vernieuwend concept in de bouw. Het breekt met de traditionele, logge verwerking van natuursteen. Om u kennis te laten maken met Natuurgevelsteen is er in Hollandscheveld een Inspiratiecentrum gecreëerd. Op dit terrein treft u een groot assortiment aan kleuren, structuren en oplossingen op het gebied van natuursteen gevels en muren. Proefopstellingen welke het eindresultaat zo dicht mogelijk benaderen en showtafels met natuursteen gerelateerde producten. Het Inspiratiecentrum heeft alles in huis om u letterlijk in contact te brengen met de Natuurgevelsteen. U kunt hier eindeloos ontdekken, combineren en creëren.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht