Ecoboost met de nieuwe Faber Triple Premium XXL gashaard

8 jaren en 1 maand geleden geplaatst
Ecoboost met de nieuwe Faber Triple Premium XXL gashaard afbeelding

Faber Triple XXL

De nieuwe gashaard van Faber, de Faber Triple Premium XXL verzorgt een spectaculair vlammenspel van maar liefst 1.75 meter breed! De naam Triple zegt het al, met deze nieuwe Faber gashaard heeft u een 3-zijdige inbouwhaard. Niet alleen het formaat en de uitstraling is innovatief, ook de nieuwe Step Burner® Ecoboost is een slimme zet. Zuinig én milieuvriendelijk. De Triple Premium is een gesloten systeem gashaard en kan voorzien worden van een natuurgetrouwe houtstammenset of carrara kiezel. Het vermogen ligt rond de 10,8 kiloWatt.

ICT app voor Faber Triple Premium XXL

Voor uw comfort is deze nieuwste gashaard uitgerust met een ITC Premium afstandsbediening en de haard is zelfs te bedienen met een ITC app via uw smartphone of tablet. ICT staat voor Intelligent Technical Control. Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander. De app is voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Ecoboost stand. Zoals we al zeiden, zuinig én milieuvriendelijk. Met deze stand kunt u namelijk tot maar liefst 70% besparen op uw gasverbruik (t.o.v. de voorgaande generatie gashaarden). Daarnaast verschaft de app ook handige informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard. Een brandende gashaard kan zo ook digitaal urenlang boeien.

Een instructievideo over de ICT app vindt u hieronder.

Triple Premium XXL super de luxe

De verbrandingskamer is voorzien van zwart spiegelglas voor een mooi contrast met de vlammen. Natuurlijk wordt de Faber Triple Premium XXL geleverd inclusief bedieningsluik en set convectieroosters. Nog meer informatie over de Faber Triple Premium XXL? Kijkt u dan in onze haardencatalogus. Hier vindt u ook de prijsinformatie en technische tekening.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht