Koopzondag 26 oktober in teken van noviteiten Interfocos

8 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Koopzondag 26 oktober in teken van noviteiten Interfocos afbeelding

bellfires dubbele branderKomend weekend (25 en 26 oktober) staat bij Kachelkanjer Twente helemaal in het teken van de nieuwe producten van fabrikant Interfocos. Op KOOPZONDAG 26 oktober is dan ook een specialist van de fabrikant aanwezig voor al uw vragen over het huidige en nieuwe assortiment. Maak vooral gebruik van deze kans! Dit is tevens het laatste weekend van onze BTW maandactie, dus als u er deze winter nog warm en voordelig bij wil zitten, kunt u hier nu nog even gebruik van maken.

Universal-6 en dubbele brander

Er zijn zowel noviteiten op het gebied van gas- als houtgestookt te vermelden. Zo heeft Interfocos een nieuwe reeks Barbas Universal-6 haarden op de markt gebracht met maar liefst vier verschillende afwerkkaders. Voorzien van de nieuwste technologie zal de Universal-6 voor u gegarandeerd een goede keuze zijn als u op zoek bent naar een nieuwe inzethaard. Meer informatie over de Universal-6 staat in ons eerdere nieuwsbericht. Natuurlijk kunt u komend weekend zich ook persoonlijk laten informeren. Op het gebied van de gashaarden van Bellfires springt vooral de nieuwe dubbele brander in het oog. 

Dubbele brander bij nieuwe gashaarden van Bellfires 

Beelden zeggen vaak meer dan woorden...., bekijk daarom in alle rust deze videopresentatie van het nieuwe brandersysteem van de Bellfires gashaarden. U kunt de verschillen tussen een line fire en een center fire zelf bekijken. In onze showroom staan de nieuwe systemen ook opgesteld zodat u het ook in het echt kunt bekijken. Met de nieuwe brandertechnologie kunt u genieten van een mooi vlammenspel en tegelijkertijd het gasverbruik tot een minimum beperken. Niet alleen beter voor het milieu maar vooral ook voor uw portemonnee! Dus niet het maximale vermogen, maar wél de maximale sfeer. Spreekt het u aan? Vraag dan naar meer informatie. Wij helpen u graag verder.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht