Motorzaagkunst bij het Stokertje tijdens OPEN DEUR DAGEN

8 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Motorzaagkunst bij het Stokertje tijdens OPEN DEUR DAGEN afbeelding

motorzaagkunstTijdens de herfstvakantie is er veel te beleven bij 't Stokertje in Orvelte. Op 18 en 19 oktober organiseert 't Stokertje Kachelparadijs OPEN DEUR DAGEN, boordevol informatie, actie en amusement! 

Motorzaagkunst bij 't Stokertje

Op zaterdag 18 oktober zorgt motorzaagkunstenaar Erik van der Leur voor een spectaculaire demonstratie op het plein bij 't Stokertje. Motorzaagkunst is een relatief nieuwe en onbekende kunstvorm waarbij motorzagen worden gebruikt. Erik van der Leur is een echte expert op dat gebied en kan in korte tijd de meest prachtige beelden maken. Hij zal op 18 oktober ook een beeld speciaal voor 't Stokertje maken. Volg het geluid en kom gezellig kijken!

Thema : stoken met pellets

Pellets

Maar onze OPEN DEUR DAGEN zouden niet compleet zijn zonder een thema op het gebied van warmte en sfeer. Omdat pelletkachels steeds meer in trek komen en er nog steeds veel mensen zijn die hier graag meer van willen weten, hebben we er voor gekozen om extra aandacht te geven aan het stoken met pellets. We hebben de marktleider op dit gebied, onze leverancier Fero, bereid gevonden om ons hierbij te assisteren. OP ZONDAG 19 OKTOBER IS EEN SPECIALIST VAN FERO AANWEZIG BIJ 'T STOKERTJE OM UW VRAGEN TE BEANTWOORDEN. De merken MCZ, Red, Austroflamm en Quadra Fire zullen o.a. onder de aandacht gebracht worden en natuurlijk kunt u spectaculaire acties van ons verwachten. U kunt in onze showroom een groot assortiment aan pelletkachels 'live' bekijken en onze verkoopmedewerkers vertellen u graag meer over de bijzondere eigenschappen van een pelletkachel

LikeurproeverijAmbachtentuin geopend

Onze eigen Ambachtentuin met live demonstraties van smeden, klompen maken en hout zagen is dit weekend ook geopend. Onze eeuwenoude ambachten vormen natuurlijk een mooi contrast met de moderne motorzaagkunst. Bekijk de oude en nieuwe technieken met hun eigen karakteristieke kenmerken!

Gerookte zalmmmmmmm...

Hans Kollen staat zaterdag bij ons op het plein terplekke de verse zalm te roken, zijn specialiteit is de in whisky gemarineerde zalm. Proef vooral eens deze bijzondere lekkernijen. Zondag is Hans Kollen iets verderop in het dorp te vinden i.v.m. het evenement 'dag van het ploegpaard'.

Likeurproeverij

Alsof het nog niet genoeg is, zal de koninklijke wijnhandel & slijterij Dikkers uit Hoogeveer onze klanten verwennen met een likeurproeverij. Met hun 'likeurkar' staan ze bij ons op het plein met ambachtelijk bereide likeuren van de meest uiteenlopende en verrassende smaken. Kom vooral proeven en geniet van de nieuwe smaaksensaties. 

Dag van het Ploegpaard

Ook op zondag is er een aantrekkelijk programma. Zondag 19 oktober is namelijk de Dag van het ploegpaard. Heel Orvelte zal in het teken staan van het ploegpaard dus ook deze dag hoeft u zich niet te vervelen!

Wooninspiratie

 

 

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht