Faber denkt met u mee! Faber Smart Actie voor slim budgetteren

9 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Faber denkt met u mee! Faber Smart Actie voor slim budgetteren afbeelding

Faber Smart prijzenDe Faber Smart serie van inbouw gashaarden slaat goed aan bij de slimme consument. Met een relatief klein budget kunt u nu al een mooie, strakke inbouwhaard van Faber aanschaffen. Met de Smart actie speelt Faber in op het groeiende kostenbewustzijn. 

Less is more

Het is natuurlijk wel leuk dat gashaarden inmiddels voorzien kunnen worden van de meest geavanceerde technieken, maar zit iedereen daar wel op te wachten? Deze extra snufjes moeten natuurlijk wel betaald worden en sommige klanten willen gewoon een mooi afgewerkte gashaard met een modern design zonder teveel toeters en bellen. Dat is in ieder geval nu goed geregeld met de Faber Smart Serie

De verschillen: Premium vs. Smart

Maar wat is nu precies het verschil tussen de luxe versie (Premium) en de budget versie (Smart)? In ieder geval is er géén verschil in kwaliteit. Het verschil zit in de uitvoering van de haard die iets eenvoudiger is. Hieronder de verschillen in detail.

Superaantrekkelijke prijsstelling

Het grootste verschil tussen de Premium en Smart versie is de prijs. 
ALLEEN IN FEBRUARI BIJ 'T STOKERTJE IVM BTW MAANDACTIE NOG GOEDKOPER!!!!!

Faber Relaxed L

Faber Duet M Premium is 3.760, Smart versie is € 2.895
(maar in februari bij 't Stokertje dus slechts 2.395 euro)

Faber Duet L Premium is 4.190, Smart versie is € 3.195 
(maar in februari bij 't Stokertje dus slechts 2.640 euro)

Faber Relaxed L Premium is 3.615, Smart versie is € 2.645
(maar in februari bij 't Stokertje dus slechts 2.185 euro)

Faber Triple M Premium is 3.760, Smart versie is € 2.895
(maar in februari bij 't Stokertje dus slechts 2.395 euro)

Faber Triple L Premium is 4.165, Smart versie is € 3.195
(maar in februari bij 't Stokertje dus slechts 2.640 euro)

Flat Burner versus Step Burner 

De nieuwste Premium inbouwhaarden van Faber zijn allemaal voorzien van de Step Burner. De Step Burner is uniek v.w.b. het regelen van het vlambeeld en de verspreiding over het branderbed. Op vol vermogen zijn de vlammen over de gehele breedte te zien. Als er minder behoefte is aan warmte kan je het gasverbruik ook behoorlijk verminderen met de Step Burner door alleen in het midden van het branderbed de vlammen aan te zetten. Ook op een lage stand brandt de gashaard dan zeer sfeervol. De Flat Burner brandt altijd over de hele breedte en biedt dus meer vermogen, meer rendement maar ook een hoger gasverbruik. 

Decor opties

De gas inbouwhaarden van de Smart Serie worden allemaal voorzien van een keramische houtstammenset. Bij de Premium versie is er keuze uit houtstammen, Carrara kiezel en grijze splitsteen.

Afstandsbediening

De Smart Serie wordt standaard geleverd met een afstandsbediening met timer, thermostaat en automatische ontsteking. Koopt u een Faber Premium gashaard dan wordt een nog meer geavanceerde afstandsbediening meegeleverd inclusief netstroom adapter. Deze afstandsbediening is uiteraard passend bij het Step Burner concept. 

Achterwand

De wanden van de Premium gashaarden zijn naar keuze uit staal of in zwart spiegelglas. Bij de Smart gaat het altijd om een vlakke achterwand van zwart staal. 

Eigen (Faber) haard is goud waard

De Smart Serie bestaat inmiddels uit vijf populaire inbouwhaarden; de Faber Relaxed L, Duet M en L, Triple M en tot slot de Triple L. Front, hoek of driezijdig, voor iedere situatie is wel een Smart haard in de aanbieding. 

Faber Duet M Smart

Faber Duet M en L Smart

De Faber Duet Smart is een zeer populaire, strakke inbouwhaard voor een hoekopstelling (links of rechts). Deze frameless hoekhaard werkt, net zoals de andere gashaarden van deze Smart Serie, met een zgn. gesloten systeem. De brander is een Flat burner en deze is voorzien van een natuurgetrouwe houtstammenset. Het vermogen van de Duet M ligt rond de 7,7 kiloWatt, van de Duet L ligt dit rond de 8,2 kW. De Duet wordt standaard geleverd met een set van twee convectieroosters, een bedieningsluik en afstandsbediening met timer, thermostaat en automatische ontsteking.

Faber Relaxed L Smart

Faber Triple M Smart

De Faber Relaxed is één van de meest geliefde modellen van Faber met een front aanzicht. Het vlammenspel zal u betoveren. De achterwand van de Faber Relaxed Smart is vlak en van staal, dit geldt overigens voor alle inbouwhaarden van de Smart Serie. Het vermogen van de Relaxed ligt rond de 6,2 kiloWatt. De Relaxed wordt standaard geleverd met een set convectieroosters, een bedieningsluik en afstandsbediening met thermostaat, timer en automatische ontsteking.

Faber Triple M en L Smart

Bij de Faber Triple Smart kunt u aan drie kanten van het vuur genieten. Deze driezijdige inbouwhaard op gas is leverbaar in de maat M of de maat L. De Triple M heeft een vermogen van 7,7 kiloWatt en is iets kleiner dan de L versie. De Faber Triple L Smart heeft een vermogen van 8,2 kiloWatt. De Triple wordt standaard geleverd met een set convectieroosters, een bedieningsluik en eenvoudige afstandsbediening. 

Voor informatie zoals prijzen, maattekeningen en foto's kunt u deze folder leaflet bekijken. Voor andere gashaarden en kachels van Faber kunt u terecht in onze haardencatalogus

ALS U NOG VOORDELIGER EEN HAARD WILT AANSCHAFFEN, KIJKT U DAN VOORAL BIJ ONZE OPRUIMING!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht