Slimme gashaarden van Dru

9 jaren en 3 maanden geleden geplaatst
Slimme gashaarden van Dru afbeelding

Dru EcowaveDe nieuwe generatie gashaarden (waaronder de Lugo en Centro) van Dru zijn bijzonder slim. Het energiezuinige Eco Wave systeem zorgt namelijk voor een lager gasverbruik met behoud van een mooi vlambeeld. Met een handige app kan je de gashaard bovendien bedienen via je smartphone of tablet. 't Stokertje registreert u graag voor deze control app.

De techniek staat voor niets!

Je kan je favoriete vlambeeld instellen in de breedte of diepte en zo heb je het ook niet snel te warm. Het allerfijnste is natuurlijk dat je gasrekening hierdoor niet te hoog uitvalt. Want een gashaard heb je vooral voor de sfeer in huis en natuurlijk wat extra warmte naast je CV.

Intelligente Control App

De nieuwe Control App van DRU maakt de bediening van één of zelfs meerdere haarden met Eco Wave heel eenvoudig. Met de App kan je de haard aanzetten, hoger en lager zetten en tevens je eigen favoriete vlammenpatroon kiezen! Je kunt kiezen uit drie voorgeprogrammeerde standen: Luxe, Comfort en Spaar en met de stand Custom kan je zelf het vlammenpatroon bepalen. Daarbij is precies te zien hoeveel procent gas je bespaart ten opzichte van de volstand. Zo kun je tot 50% op je gasverbruik besparen! 

Service en informatie

Naast een groot aantal bedieningsopties geeft de App ook praktische informatie over het schoonmaken en de eigenschappen van de haard, een eventuele storing of een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Met de DRU Control App is de service bovendien eenvoudig te regelen door een mail te sturen naar jouw dealer of installateur. De App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (iPad en Android). Voordat u de control app kunt gebruiken moeten wij u eerst registreren bij Dru. Natuurlijk doorlopen wij graag deze registratieprocedure voor u. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.

Dru gashaarden in de media

Hieronder leest u een leuk artikel van het Dagblad van het Noorden in de Wonen & Co bijlage. Ook is er een you tube video te zien over de app van Dru. Leuke én nuttige informatie voor wie geinteresseerd is in sfeerverwarming op gas.

 

Dru Ecowave

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht