Introductie Wanders Oak en Balsa

9 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Introductie Wanders Oak en Balsa  afbeelding

Wanders stookweekendAfgelopen november beet Kachelkanjer Twente de spits af van een serie Wanders Stookweekenden bij 't Stokertje waarbij de introductie van de Wanders Oak houtkachel en Wanders Balsa gashaard centraal staat. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari is 't Stokertje Kachelhûs Fryslâne aan de beurt om de nieuwelingen van Wanders te presenteren aan het publiek in de regio Drenthe. 

Wanders Oak houtkachel

De Wanders Oak houtkachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en met verschillende 'voeten'. U kunt de Wanders Oak dus helemaal naar uw zin maken. Voor een overzicht van de keuzes.... klik hier. Over de Wanders Oak valt veel te vertellen, maar natuurlijk kunt u het beste naar ons stookweekend komen om de Wanders Oak in het echt te zien branden. Wij vertellen u graag van alles over de Wanders Oak en op zaterdag 25 januari is een specialist van Wanders aanwezig en kan al uw vragen over de haarden en kachels van Wanders beantwoorden. Voor meer informatie kunt u ook op ons nieuwsbericht over de Wanders Oak kijken. 

Wanders Oak

Wanders Balsa gashaard

Wanders Balsa 100De Balsa van Wanders is een gaskachel en zal u verrassen met het mooie vuurbeeld rondom. De Balsa gashaard is leverbaar in twee verschillende formaten de Balsa 75 en de hogere Balsa 100. Meer informatie over de Balsa van Wanders kunt u ook vinden in ons nieuwsarchief. 

Wanders Stookweekenden bij 't Stokertje, de data...

Kachelkanjer Twente 22, 23 en 24 november 2013
Haardenhuys Gelderland 13 en 14 december 2013
Kachelparadijs Orvelte 18 en 19 januari 2014
Kachelhus Fryslan 24 en 25 januari 2014
Op één van de dagen in het stookweekend is een specialist van Wanders aanwezig om uw vragen over de kachels en haarden van Wanders te beantwoorden. Wilt u weten wanneer? Stuur ons dan een e-mail of bel ons om te horen op welke dag de Wanders specialist aanwezig zal zijn.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht