Global Fires gashaarden, heel ondiep en prettig geprijsd

9 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Global Fires gashaarden, heel ondiep en prettig geprijsd afbeelding

Global Fires corner 60     

In de showroom van 't Stokertje Kachelparadijs is een aparte 'kamer' op de bovenverdieping gereserveerd voor de gashaarden van Global Fires. In onze Global Fires corner kunt u drie modellen brandend zien, de Global Fires Corner, de Global Fires 60 en Global Fires 100. Ook de Global Fires 70 kunt u bij ons bekijken en binnenkort komt ook de vrijstaande gaskachel van Global Fires bij ons binnen; de Global Beau CF. De investering in een gashaard van Global Fires is uw geld meer dan het dubbele waard en zal u veel woonplezier opleveren. Het aanbod van Global Fires is heel veelzijdig, over smaak valt namelijk niet te twisten dus heeft Global Fires voor elke stijl een andere haard. Zo kunt u helemaal naar eigen wens uw haard aanvullen met een schouw, kast of front. Eén ding hebben alle haarden gemeen, ze zijn compact en nemen dus weinig ruimte in beslag.

Global Fires voor de ZZP-er

't Stokertje speelt ook een rol bij de dienstverlening richting ZZP-ers die graag een Global Fires haard zouden willen installeren bij een klant. De ZZP-er kan zijn klant meenemen naar de showroom van 't Stokertje. 't Stokertje levert de haard aan de ZZP-er en de ZZP-er installeert de haard bij zijn klant. Voor informatie en advies kan de ZZP-er bij 't Stokertje terecht.  

De voordelen van Global Fires

  • een veelzijdig aanbod met een verschillend interieur, front en branderbed (hout of kiezels)
  • compacte modellen / geringe inbouwdiepte
  • hoog rendement
  • aantrekkelijke prijs 

Global Fires 'makes you feel at home'

Global Fires 60XT BV

Als u eenmaal gekozen heeft voor Global Fires moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. De haarden van Global Fires zijn gelukkig zeer eenvoudig te plaatsen. Of het nou in de woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer is, er is geen ingrijpende verbouwing nodig. Sommige modellen van Global Fires kun je direct laten aansluiten op een bestaande schoorsteen. Maar er zijn ook modellen met een gesloten verbranding die via de buitenmuur of het dak uitmonden. Zelfs in de meest onmogelijke situaties kunnen de meeste modellen van Global Fires geinstalleerd worden met behulp van het innovatieve PowerVent systeem van Global Fires. Voor een overzicht van het assortiment van Global Fires kunt u terecht in onze haardencatalogus.

Een korte presentatie van Global Fires 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht