Nu ook Isoduct rookkanaal van 250 mm doorsnede

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Nu ook Isoduct rookkanaal van 250 mm doorsnede afbeelding

isoductHet veiligste dubbelwandige RVS rookkanaal van Europa, Isoduct, heeft nu ook een oplossing voor de grotere haarden. Bij een open haard of een grote inbouwhaard is soms een rookkanaal van wel 250 mm doorsnede (inwendige maat) nodig.

Isoduct voor grote maten

Tot voor kort leverde Isoduct echter uitsluitend rookkanalen met een diameter van 150 en 200 mm. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Een rookkanaal van Isoduct, wel zo'n veilig idee

Een dubbelwandige pijp van Isoduct is goed geisoleerd waardoor de trek in uw rookkanaal optimaal is. Door het gladde materiaal is de pijp eenvoudig te reinigen en hecht vuil zich niet snel aan de wanden. Het risico op schoorsteenbrand is daardoor minimaal. Wij hebben ca. 20 professionele installatieteams en meerdere afhaalpunten in Nederland. Het is slim om altijd voldoende materiaal te bestellen of mee te nemen, u kunt het materiaal wat u overgehouden heeft namelijk altijd weer bij ons inleveren (wel even de aanschafbon meenemen a.u.b.). Bij een installatie zorgen onze installateurs natuurlijk voor voldoende materiaal, daar heeft u geen omkijken meer naar. Wilt u meer weten over veilig stoken? Op onze website is veel informatie te vinden over haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht