Kachelkanjer Twente

Kerkstraat 7
7667 PV Reutum
0541-670260

Voor meer contactgegevens en openingstijden 

’t Stokertje Kachelkanjer Twente ligt aan de rotonde in Reutum, dichtbij het artistieke stadje Ootmarsum wat rijk is aan vele kunstgalerieën. Ootmarsum leent zich dan ook uitstekend voor een mooie stadwandeling. In onze onlangs verbouwde showroom in Overijssel vindt u meer dan 450 opstellingen van kachels, haarden en schouwen. Volop variatie van houtkachel, pelletkachel tot gashaard, maar ook inzethaarden, open haarden & schouwpartijen. Veel haarden zijn brandend te bewonderen.

De Kachelkanjer Twente biedt een zeer uitgebreid assortiment in diverse stijlen van modern tot nostalgisch. U kunt hier volop inspiratie opdoen en advies krijgen over het aansluiten van uw houtkachel of pellethaard op de centrale verwarming om zodoende energie te besparen. Wat dacht u tenslotte van uw houthaard of gaskachel als kunstzinnig meubelstuk in het middelpunt van uw interieur? Voor een deskundig advies in een gemoedelijke sfeer bent u bij de Kachelkanjer Twente aan het juiste adres!

Een winkel vol met houtkachels en gashaarden

 

Warmte uit Reutum

Niet voor niets is "warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !" U kunt bij de Kachelkanjer terecht voor allerhande zaken die met (sfeer)verwarming te maken hebben. Met een eigen werkpaats in onze showroom is het mogelijk om u direct slagvaardig van dienst te kunnen zijn. Dagelijks worden houtkachels en gaskachels gerepareerd of aan een servicebeurt onderworpen. Op themadagen en bij verschillende evenementen worden ook op deze vestiging demonstraties smeden gegeven, wordt gerookt en gestookt op buitenhaarden en wil vrijwel iedere bezoeker nog wat langer in het Twentse land vertoeven.

Kachelmuseum; vrij entree

Op de bovenverdieping is intussen een heus kachelmuseum verrezen, een nostalgische kijk op houtkachels, (stads) gaskachels, kolenkachels en potkachels die u absoluut niet mag missen. Ons kachelmuseum is vrij toegankelijk tijdens onze openingstijden. Kortom, ze zijn goed bezig die Kachelkanjers, zo wordt uw dagje Ootmarsum pas echt compleet !

Anyfire Furlana


Modern of klassiek? Bij ons is het altijd raak!

U kunt bij 't Stokertje kiezen uit vrijwel alle merken en soorten houtkachels, gaskachels en schouwen, variërend van zeer modern tot nostalgisch of klassiek. Kom langs en overtuig uzelf. In het najaar organiseren we regelmatig koopzondagen en dan zijn we dus 7 dagen per week geopend. 

Houtkachel of gaskachel hij zit er tussen

Door ons uitgebreide netwerk van binnenhuisarchitecten kunnen wij indien u dat wenst interieuradvies op maat leveren. Wilt u meer...., verder met sfeer, warmte, licht en interieuradvies op locatie, dan kan dit. Om ruim de tijd voor u te kunnen nemen werken onze interieurarchitecten op afspraak. 

Dru Centro

Het ontstaan van vuur

Alle Stokertje bedrijven presenteren een enigzins vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden. Wilt nog meer weten over "Het ontstaan van vuur", ambachtelijke live demonstraties van smeden, klompen maken en hout zagen bijwonen of fijn werken, spelen en leren met het gehele gezin in de Kinderwerksjop. Kijk dan verder op de site van Ambachtentuin Orvelte. Klanten en bezoekers van 't Stokertje krijgen korting op een bezoek van de Ambachtentuin Orvelte. Kijk ook op de website van monumentendorp Orvelte. U kunt de medewerkers van 't Stokertje een reservering laten maken of reserveer uw ticket online. Ook als u op een ander moment komt blijft uw ticket gewoon geldig. Bestel uw E-ticket Ambachtentuin Orvelte met 25 % korting via info@ambachtentuin.nl.

Barbas Evo
 

Nergens anders ziet u zó veel kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires bij elkaar. Ga dus nooit tot aanschaf van een kachel, open haard of schouw over voordat u bij `t Stokertje bent geweest!


Global Fires 60

 

Voorproefje online ? 

houtkachel-houthaard-houtkachels Houtkachel of houthaard digitale tour 

gaskachel-gashaard-gaskachelsGaskachel of gashaard digitale tour

Gratis Stookworkshop 31 januari Orvelte

Gratis interieuradvies op 1 februari 2020

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Gratis Stookworkshop 25 februari Epe

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!