SAEY: Edvin houtkachel

saey_edvin_ii_houtkachelDe Saey Edvin, houtkachel voor laagenergiewoningen

De Edvin II van kachelfabrikant Saey is een houtkachel met klein vermogen die door zijn uitstekende afdichting zich gerust een plekje in een laagenergiewoning kan veroorloven. Met een vermogen van 4,7 kW is de Saey Edvin houtkachel geschikt om zeer goed geïsoleerde woningen te verwarmen. Door de externe luchttoevoer (Snorkel-technologie) heeft de Saey Edvin houtkachel op elk moment voldoende zuurstof, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen.

 

Slimme technologie van de Saey Edvin

saey_edvin_i_houtkachel

Dankzij de Balanced Air-technologie kan je met één hendel tegelijkertijd de primaire en secundaire luchttoevoer regelen. Het zorgt meteen ook voor een optimale verbranding waardoor de Edvin II nu al voldoet aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissie. Het resultaat van deze slimme technologie? Lekker warm in huis, en weinig uitstoot van fijnstof door de schoorsteen, dus goed voor het milieu!

Zicht op gezelligheid.

De elegante Saey Edvin biedt je een prachtig zicht op de vlammen. Niet alleen zijn panoramische ruit is een aandachtstrekker. De Edvin houtkachel valt ook op door zijn fijne afwerking en oog voor detail. Dat merk je bijvoorbeeld aan de verborgen scharnieren en het handige opbergvak voor het hout. Het optionele draaiplateau zorgt altijd voor een prachtig zicht op de vlammen.