Thermocet rose gaskachel Thermocet rose gaskachel in wapserveen

Specificaties in het kort

Merk ThermoCet
Model Rose CC
Type Gashaard
Extra type aanduiding Vrijstaand
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Externe luchttoevoer Ja
Vermogen 5.5 kW
EnergieklasseB
Rendement87 %
Materiaal Gietijzer
Kleur Antraciet
Sfeer Klassiek
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Hoogte 87,5 cm
Breedte 52 cm
Diepte 39,5 cm

Thermocet rose gaskachel in wapserveen

Even gezellig bijverwarmen met een gaskachel is een ongekende luxe. De moderne soorten verwarming zijn niet erg flexibel en komen langzaam op temperatuur, daarom is het heerlijk om je even bij de kachel op te kunnen warmen. Comfortabele sfeer en warmte in een handomdraai. Met een gaskachel verwarm je je woning snel en schoon. Dat kan je niet van elke warmtebron zeggen.

Een sfeervolle gaskachel dat heeft u woonkamer nodig.

De Rose CC van Thermocet is een vrijstaande gaskachel die zeker de aandacht van uw gasten zal trekken. De tijdloze vormgeving en leuke details zorgen er voor dat zij en u niet uitgekeken raken op deze leuke warmtebron. En wie denkt dat een vrijstaande gaskachel als de Thermocet Rose Cc moeilijk te bedienen is, heeft het mis! Het is de haard aan doen, gaan zitten in uw favoriete stoel en genieten. Dank zij de dubbel uitgevoerde deur kan de Rose ook met het deurtje open veilig worden gestookt.

Lees meer

Kies je voor een vrijstaande gaskachel zoals deze ThermoCet? Dan heb je nog de keuze tussen een fronthaard of een haard met aan twee of zelfs drie kanten zicht op het speelse vuur. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms voor advies . Op onze website kun je alvast een voorproefje krijgen van mogelijke opstellingen en uitvoeringen. We zijn trots op de door ons gerealiseerde projecten en hopen dat je hierdoor alvast een goede indruk van de mogelijkheden krijgt.


Meer ThermoCet

ThermoCet Rose CC

ThermoCet Rose CC

Adviesprijs € 2.295,00
Internet prijs: 1.951,00


Afmetingen: 87,5 x 52 x 39,5
Vermogen: 5.5 kW

Nu 1.951,00
Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht