Reny oslo houtkachel Reny oslo houtkachel in Westerbork

Specificaties in het kort

Merk Reny
Model Oslo 93 2 deuren
Type Multifuel
Draaideur Ja
Brandstof Multifuel
Externe luchttoevoer Nee
Vermogen 7 - 8 kW
EnergieklasseA
Rendement70 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 76 cm
Breedte 66,4 cm
Diepte 49,3 cm

Reny oslo houtkachel in Westerbork

Voor de echte stookliefhebbers gaat er niets boven een knisperend haardvuur. De beleving van een houtvuur wordt inmiddels super goed nagebootst in gaskachels, pelletkachels en elektrische haarden maar het kan nog steeds niet helemaal tippen aan het échte werk. Voor een liefhebber is er niets te gek. Hout zagen, kloven en stapelen hoort allemaal bij de ultieme outdoor ervaring, maar dan indoor…... Zelf verantwoordelijk zijn voor je warmtevoorziening maakt een oergevoel in je los en geeft heel veel voldoening.

Deze Reny Oslo houtkachel heeft geen geheimen als het gaat om het vlammenspel, alles kan gezien worden door de ruiten

De Reny Oslo 93 2 deuren is de voorganger van de Kleine Oslo. Deze klassieke houtkachel is voorzien van de eerste ontwikkelingen op het gebied van Schoon Glas Injectie, waardoor u altijd een schone ruit heeft en goed zicht op het gezellige vlammenspel.  De deuren zijn niet verzonken in de kachel, waardoor de kachel een beetje speels oogt. Wat elke uitvoering van de Oslo-serie deelt, is de ijzersterke kwaliteit in combinatie met het betaalbare karakter. Zo zal de Reny Oslo 93 2 deuren vele jaren mee gaan! 

Lees meer

Er zijn houtkachels met rondom zicht op het vuur, houtkachels met speksteen voor een langere warmte afgifte en houtkachels met verschillende design mogelijkheden, zoals plateaus en bankjes. Laat je verrassen door de foto’s in ons fotoboek en bekijk de noeste arbeid van onze installateurs. Dit geeft vast voldoende stof tot nadenken en biedt volop inspirerende beelden. Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door onze specialisten. Met wat hulp wordt de keuze een stuk eenvoudiger.

Reny in de opruiming

Reny panorama inzethaard

Opruiming!

Reny panorama inzethaard Nu 790,00


Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!