Reny oslo houtkachel Reny oslo houtkachel in Westerbork

Specificaties in het kort

Merk Reny
Model Oslo 93 2 deuren
Type Multifuel
Extra type aanduiding Vrijstaand
Draaideur Ja
Brandstof Multifuel
Externe luchttoevoer Nee
Vermogen 7 - 8 kW
EnergieklasseA
Rendement70 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 76 cm
Breedte 66,4 cm
Diepte 49,3 cm

Reny oslo houtkachel in Westerbork

Deze Reny Oslo houtkachel heeft geen geheimen als het gaat om het vlammenspel, alles kan gezien worden door de ruiten. De kachel staat tussen twee vertrekken in, waardoor beide ruimtes heerlijk verwarmd worden.

Deze Reny Oslo houtkachel verwarmd snel, betrouwbaar en gemakkelijk

De Reny Oslo 93 2 deuren is de voorganger van de Kleine Oslo. Deze klassieke houtkachel is voorzien van de eerste ontwikkelingen op het gebied van Schoon Glas Injectie, waardoor u altijd een schone ruit heeft en goed zicht op het gezellige vlammenspel.  De deuren zijn niet verzonken in de kachel, waardoor de kachel een beetje speels oogt. Wat elke uitvoering van de Oslo-serie deelt, is de ijzersterke kwaliteit in combinatie met het betaalbare karakter. Zo zal de Reny Oslo 93 2 deuren vele jaren mee gaan! 

Lees meer

Er zijn houtkachels met rondom zicht op het vuur, houtkachels met speksteen voor een langere warmte afgifte en houtkachels met verschillende design mogelijkheden, zoals plateaus en bankjes. Laat je verrassen door de foto’s in ons fotoboek en bekijk de noeste arbeid van onze installateurs. Dit geeft vast voldoende stof tot nadenken en biedt volop inspirerende beelden. Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door onze specialisten. Met wat hulp wordt de keuze een stuk eenvoudiger.

Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht