Janus 9 Janus 9 in Dinxperlo

Specificaties in het kort

Merk Janus
Model janus 9
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 9 - 11 kW
EnergieklasseB
Rendement73 %
Hoogte 78 cm
Breedte 61 cm
Diepte 39 cm

Janus 9 in Dinxperlo

Voor de echte stookliefhebbers gaat er niets boven een knisperend haardvuur. De beleving van een houtvuur wordt inmiddels super goed nagebootst in gaskachels, pelletkachels en elektrische haarden maar het kan nog steeds niet helemaal tippen aan het échte werk. Voor een liefhebber is er niets te gek. Hout zagen, kloven en stapelen hoort allemaal bij de ultieme outdoor ervaring, maar dan indoor…... Zelf verantwoordelijk zijn voor je warmtevoorziening maakt een oergevoel in je los en geeft heel veel voldoening.

Deze bestseller is mooi in zijn eenvoud

Dat wij heel blij zijn met de Janus 9 is eigenlijk geen geheim. We zijn gek op deze kleine kanjer! Mensen houden al eeuwen van de gezelligheid van vuur en de heerlijke warmte die de vlammen produceren. Deze krachtpatser van 9kW laat niemand koud worden. Zijn mooie vormgeving is bescheiden, maar uiteindelijk is deze houtkachel wel een blikvanger die in geen enkel huishouden misstaat. Daarom is de Janus 9 een investering die zich werkelijk terugbetaald.

Lees meer

Er zijn houtkachels met rondom zicht op het vuur, houtkachels met speksteen voor een langere warmte afgifte en houtkachels met verschillende design mogelijkheden, zoals plateaus en bankjes. Laat je verrassen door de foto’s in ons fotoboek en bekijk de noeste arbeid van onze installateurs. Dit geeft vast voldoende stof tot nadenken en biedt volop inspirerende beelden. Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door onze specialisten. Met wat hulp wordt de keuze een stuk eenvoudiger.

janus 9 Janus 9 beoordeling: 10/ 10
op zondag 07 januari 2018

Prijs/kwaliteit
5
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
5
Alleen maar goed

Geen

Een perfecte kachel zeer goed te regelen hebben al diverse kachels gehad maar dit is de beste van allemaal nooit meer een andere


Een jaar of langer in gebruik
janus 9 Janus 9 beoordeling: 10/ 10
op woensdag 29 november 2017

Prijs/kwaliteit
5
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
5
Totale verbranding
Aan en afvoer heel goed te reguleren
Heerlijke stralingswarmte

Kan niks bedenken

Al 14 jaar een topper in onze woonkamer!!

Een jaar of langer in gebruik

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!