Godin potkachel Godin potkachel in Bussum

Specificaties in het kort

Merk Godin
Model Klein Ovaal Hout-Kolen Zwart
Type Houtkachel
Extra type aanduiding Vrijstaand
Draaideur Ja
Brandstof Hout/Kolen
Vermogen 7 kW
Rendement74 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Klassiek
Hoogte 77 cm
Breedte 59 cm
Diepte 48 cm

Godin potkachel in Bussum

Voor de echte stookliefhebbers gaat er niets boven een knisperend haardvuur. De beleving van een houtvuur wordt inmiddels super goed nagebootst in gaskachels, pelletkachels en elektrische haarden maar het kan nog steeds niet helemaal tippen aan het échte werk. Voor een liefhebber is er niets te gek. Hout zagen, kloven en stapelen hoort allemaal bij de ultieme outdoor ervaring, maar dan indoor…... Zelf verantwoordelijk zijn voor je warmtevoorziening maakt een oergevoel in je los en geeft heel veel voldoening.

Elke schouw heeft wel een passende haard.

Met de Godin Klein Ovaal Hout-Kolen haalt u een bijzonder fraaie kachel in huis die moeiteloos zowel hout -als kolen kan stoken. De fraaie vormgeving van de Godin Klein Ovaal Hout-Kolen Zwart kan als klassiek worden bestempeld, maar past eigenlijk ook heel erg goed in een modern en strak huis. Leuk als u een contrast wilt creëren in uw inrichting, tegen een zeer scherpe prijs.

Lees meer

Er zijn houtkachels met rondom zicht op het vuur, houtkachels met speksteen voor een langere warmte afgifte en houtkachels met verschillende design mogelijkheden, zoals plateaus en bankjes. Laat je verrassen door de foto’s in ons fotoboek en bekijk de noeste arbeid van onze installateurs. Dit geeft vast voldoende stof tot nadenken en biedt volop inspirerende beelden. Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door onze specialisten. Met wat hulp wordt de keuze een stuk eenvoudiger.

Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht