Camera inspectie schoorsteen en rookkanaal

De Advies, Installatie & Onderhoudstak van 't Stokertje verzorgt het onderzoek van uw kachel, schoorsteen of rookkanaal van A tot Z. De onderzoeksgegevens worden gepresenteerd in een overzichtelijk expertise rapport. Met behulp van een speciale camera kunnen onze medewerkers uw rookkanaal inspecteren en eventuele problemen vaststellen. Een camera-inspectie is de beste manier om uw rookkanaal van binnen goed te kunnen bekijken. Uiteraard worden er foto's gemaakt en zullen wij ook boven op het dak de uitmonding van het rookkanaal onderzoeken. Vervolgens wordt ook de aansluiting en de functionaliteit van de kachel of haard beoordeeld.

Expertise rapport en camera-inspectie, de ingrediënten

Al deze facetten tesamen vormen de ingrediënten voor het expertise rapport. Vaak wordt slechts één element onderzocht, terwijl voor het goed functioneren van de installatie alle bovengenoemde elementen van belang zijn. Als het rookkanaal niet in orde is, kan de beste kwaliteitskachel nog niet goed functioneren en vice versa.

De rapportage bevat naast de onderzoeksgegevens en ondersteunend beeldmateriaal ook een conclusie en een aanbeveling.

Conflicten, verzekeringskwesties en veiligheid

U kunt natuurlijk altijd een beroep op ons doen voor een inspectie en expertise rapport. Meestal wordt 't Stokertje Advies, Installatie en Onderhoud ingeschakeld voor:

  • Inspectie van rookkanaal, kachel of haard voor de aanschaf van onroerend goed
  • Volledig expertise rapport voor het oplossen van juridische conflicten
  • Expertise rapportage in opdracht van een verzekeringsmaatschappij
  • Controle van veiligheid van de installatie in opdracht van particulier

Overige diensten van 't Stokertje

Wist u al dat de dienstverlening van 't Stokertje erg uitgebreid is en varieert van bezorging en installatie tot aan schoorsteen vegen en onderhoud? Voor een compleet overzicht van onze diensten kunt u kijken op onze dienstenpagina. Onze ervaren en vakkundig opgeleide installatieteams zijn dagelijks onderweg door Nederland. Zo zorgen wij, jaar in jaar uit, bij onze klanten voor een gezellig en warm (t)huis.