Naar de webwinkel

Bio haard

Een bio haard of gelhaard heeft geen rookkanaal nodig en kan bijna op elke plek in de woonkamer geplaatst worden. Daarom leent een bio haard zich bij uitstek voor een apart design of uniek ontwerp. De combinatie van exclusieve vormgeving en vuur komt hierdoor uitzonderlijk goed tot z'n recht. Een bio haard wordt meestal binnenshuis geplaatst, maar is ook geschikt voor buiten op het terras of balkon. Door de bijzondere vormgeving is de bio haard ook zeer geliefd bij trendy horeca gelegenheden. 

Onze collectie, ook een bio haard voor u!

bio haard ruby fires

't Stokertje levert een uitgebreide collectie sfeerhaarden zonder rookkanaal, waaronder de bio haard. Deze haarden kunnen eenvoudig geplaatst en verplaatst worden. Voor het plaatsen van een haard zonder afvoer zijn geen bijzondere aanpassingen nodig. Als u kiest voor een afvoerloze haard, zijn er verschillende mogelijkheden. Enerzijds zijn er de bio ethanol branders en gelhaarden en anderzijds zijn er de elektrische haarden en kachels. Ook bestaan er tegenwoordig zelfs gashaarden zonder afvoer 

Assortiment  bio haarden

Het assortiment bio haarden omvat indoor en outdoor haarden. Een bio haard geeft in alle gevallen gezellige warmte en sfeer. Hangend, staand of vrij te plaatsen, in alle gevallen is de bio haard een ware eyecatcher. Let bij aanschaf van een bio haard goed op dat de bio flame brander volkomen veilig is. Dat wil zeggen dat de bio haard Tüv gekeurd moet zijn. U onderscheidt de veilige bio ethanol haarden door een elektrisch afsluitmechanisme of een keramische steen die de bio ethanol geheel opneemt en een regelmatige verbranding geeft. Een ander belangrijk aspect bij bio haarden is dat sprake moet zijn van volledige verbranding, zonder vrijkomende gassen. 

Bio haard merken

't Stokertje levert bio haarden van de merken Safretti en Ruby Fires. Zoals altijd met de laagste prijsgarantie! Wij leveren oerdegelijke service, maar dan wel voor internetprijzen. Het merk Ruby Fires voert de bio haard uit met een keramische brander. Deze methodiek is door Ruby Fires gepatenteerd (officieel RF keramische brander). Voor ons assortiment bio haarden en gelhaarden kunt u kijken in onze haardencatalogus

 

voorproefje bio haard

ruby_fires_bio_ethanol_branderStokertje Selectie, ook voor uw bio haard. 

Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van haarden, kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Elke bio haard uit de Stokertje Selectie is gegarandeerd een goede koop!

Een bio haard, een buitenkans?

't Stokertje is premium dealer van alle grote merken bio haarden, kachels en gelhaarden. Op de Stokertje vestigingen valt een grote sortering van deze bio haarden te zien. Bovendien hebben we altijd een groot aantal haarden op voorraad.

Bent u op zoek naar een buitenkansje, kijk dan alvast bij onze aanbiedingen. Of bel of mail, dagelijks verandert onze voorraad, wees er dus snel bij! En... zit uw model of type bio haard er niet tussen ? Stel ons dan uw vraag, dagelijks komen en gaan vele bio ethanol haarden van en naar de magazijnen van 't Stokertje. U bent nog maar een paar tellen verwijderd van .... een gezellige & warme avond.  

YOU TUBE FILM VAN RUBY FIRES

 

bio haard ruby_fires_milano 

bio haard ruby_fires_rio

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht