Met Ruby Fires ook zonder rookkanaal, warmte & sfeer tijdens de feestdagen!

10 jaren en 4 maanden geleden geplaatst

Is er bij u thuis geen mogelijkheid voor een rookkanaal? Of vindt u de investering niet de moeite waard, maar wilt u wél graag de knusheid en warmte van een haardvuur?  

ruby_fires_mystic_fire_lucca_400Vooral tijdens de donkerste dagen van het jaar, rondom Sinterklaas en Kerst, heeft iedereen behoefte aan extra warmte en gezelligheid. Maar niet elk huis in Nederland is uitgerust met een schoorsteen of rookkanaal. Daar heeft Ruby Fires iets op gevonden. De Nederlandse fabrikant Ruby Fires heeft zich sinds 1994 namelijk met groot succes toegelegd op het maken van sfeerhaarden voor huizen zonder rookkanaal.

Filosofie van Ruby Fires

De filosofie van Ruby Fires is om sfeer & warmte in huis te brengen met de haard als middelpunt, maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Hiervoor heeft Ruby Fires een serie elektrische haarden ontwikkeld en daarnaast sfeerhaarden die op bio-ethanol branden. Bij de bio-ethanol haarden is veiligheid de hoogste prioriteit. Bij elektrische vuren ligt de uitdaging voornamelijk in het creëren van het meest realistische vuur. 

Bio ethanol haarden van Ruby Fires

ruby_fires_bio_flame_quattro_400De bio-ethanol haarden van Ruby Fires zijn de meest veilige die er op de markt verkrijgbaar zijn.  Er zijn in het verleden al veel ongelukken voorgekomen met bio-ethanol haarden. Daarom verdient de techniek van Ruby Fires wel enige toelichting aangezien een vuur van Ruby Fires wél veilig is. In tegenstelling tot de branders van veel andere aanbieders heeft de Ruby Fires Bio Flame brander géén open reservoir. Door het gebruik van de unieke keramische steen brandt de vloeistof schoon en is het brandsysteem van de Ruby Fires bio ethanol haarden reukloos. Door de geleidelijke verbranding is er een regelmatige vlam gedurende de gehele brandduur. Bij de bio ethanol haard van Ruby Fires brandt niet de vloeistof, zoals bij andere systemen, maar de verdamping vanuit de "steen". Speciaal voor deze brander van Ruby Fires is een unieke brandvloeistof ontwikkeld. Deze wordt door Ruby Fires in Nederland zelf gemaakt.

Elektrische haarden van Ruby Fires

Natuurlijk blijft Ruby Fires ook het vlammenspel van de elektrische haarden ontwikkelen. Met de komst van het 3D elektrisch vuur is er een nieuwe generatie op komst. Hiermee maakt Ruby Fires weer een sprong voorwaarts naar het meest realistische vuur op elektriciteit. Hieronder kunt u een video opname bekijken van de nieuwe 3D vuren van Ruby Fires, de zogenaamde Mystic Fire. De haarden van Ruby Fires lenen zich ook uitstekend voor het inbouwen in kasten, tafels en wanden in o.a. horeca gelegenheden.

Voor meer informatie over Ruby Fires en haarden zonder afvoer kunt u terecht bij de verschillende verkooppunten van 't Stokertje. U kunt ons assortiment bio ethanol haarden van Ruby Fires via onze haardencatalogus bekijken. Dit geldt ook voor het assortiment van Ruby Fires op het gebied van elektrische sfeerhaarden. Of bekijk dit duidelijke instructiefilmpje over het gebruik van de bio ethanol haarden van Ruby Fires.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht