Naar de webwinkel

Tweedehands kachel

Gebruikte kachelAls expert op het gebied van kachels en haarden heeft 't Stokertje een scherpe blik voor een mooie tweedehands kachel. Daardoor slagen we erin uit binnen- en buitenland de mooiste, en soms zelfs zeldzame, tweedehands kachels te bemachtigen. We weten van geen ophouden en het resultaat is er dan ook naar. Loop eens door onze immense collectie gebruikte, tweedehands en soms zelfs antieke kachels: u valt van de ene verbazing in de andere.

Tweedehands kachel, iets voor u?

tweedehands kachel

Voor bijna elke situatie hebben wij wel een tweedehands kachel. Wilt u een nostalgische gaskachel zoals deze kogelkachel of wilt u een inzethaard plaatsen in uw bestaande open haard? Maar natuurlijk hebben wij ook robuuste houtkachels tweedehands staan. Naast tweedehands kachels verkopen wij ook regelmatig onze showroommodellen voor een zacht prijsje. Onze opruimingsartikelen zijn gegarandeerd een goede koop!

Tweedehands speksteenkachel

 

 

 

 

 

En bent u op zoek naar een tweedehands, gebruikte kachel voor een vriendenprijsje? Beproef dan uw geluk in De Pijp (onderdeel van ons kachelparadijs in Orvelte), waar we permanent een groot aantal kachelkoopjes aanbieden. Of kijk op onze OPRUIMING bij ons aanbod van tweedehands kachels en haarden.

tweedehands kachel wordt nagekeken in werkplaatsq

Stokertje garantie op elke tweedehands kachel

Alle gebruikte, tweedehands kachels en haarden worden voor afname geheel nagekeken en eventueel gerepareerd in onze werkplaats 'De Smederij'. U ontvangt dan ook één stookseizoen garantie op al onze gebruikte kachels. Zo heeft u bijvoorbeeld al voor een paar honderd euro een goede gebruikte houtkachel waarmee u in één jaar tijd de aanschaf al terug kan verdienen door te besparen op uw stookkosten. Want met een houtkachel kunt u tot wel 50% op uw stookkosten besparen. Bovendien doet u dan geen beroep op onze kostbare voorraad fossiele brandstoffen en bent u onafhankelijker van uw energieleverancier. Een lekker gevoel toch? Daar krijgt u een boel sfeer en warmte voor terug. Dat voelt u zelf én dat voelt u ook in uw portemonnee. Voor meer informatie over stoken in combinatie met het behoud van ons milieu kunt u kijken op 't Stokertje goes green.

gebruikte gashaardDovre 350 tweedehands

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht