Pellets kopen

Heeft u een pelletkachel bij ons gekocht en wilt u voordelig pellets aanschaffen die van goede kwaliteit zijn? Dan kunt u als Stokertje klant terecht bij Comfort Pellets. Met de kortingscode WOOD-STO5 krijgt u 5 euro korting op uw bestelling. Dat is toch mooi meegenomen. 

comfortpellets

Comfort Pellets

We hebben goede ervaringen met de pelletkorrels van Comfortpellets.nl en daarom kunnen we deze leverancier ook van harte aanbevelen. De houtpellets van Comfortpellets.nl zijn EN Plus A1 gecertificeerd. U krijgt hiermee echte kwaliteit geleverd. De kwaliteit van houtpellets bepaalt in grote mate het functioneren van een pelletkachel of pellethaard. Daarom is het ook zo belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare leverancier om onnodige storingen of extra onderhoud te voorkomen. 

Bestel direct uw pellets online

U kunt de houtpellets zelf rechtstreeks bestellen via de website van Comfortpellets.nl. Met gebruikmaking van uw kortingscode weet men meteen dat u klant van 't Stokertje bent en dat u recht heeft op 5 euro orderkorting. Ook voor vragen over pellets kunt u terecht op de website. Wilt u meer weten over de subsidie op pelletkachels? Kom dan eens gezellig langs in onze Green Room, we leggen u graag alles persoonlijk uit. 

pelletkachel-subsidie