Ervaar het plezier van de Jotul I 520 inzethaard

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Ervaar het plezier van de Jotul I 520 inzethaard afbeelding

jotul-i-520-inzethaardDe nieuwe inzethaard serie van Jotul heet de Jotul I 520. Er zijn vier varianten van het basismodel, een fronthaard, een hoekhaard (links en rechts open) en een driezijdig model). 

Kenmerken van de Jotul I 520

De Jotul I 520 heeft een schone en efficiënte verbranding en functioneert uitstekend, ook bij een laag vermogen. De deur van de Jotul I 520 is links of rechts hangend te monteren. De Jotul I 520 past bijna in elk interieur door het tijdloze design en de degelijke constructie. Geëmailleerde vlamplaten zorgen voor een licht en luchtig vlambeeld. Tot slot heeft al het glas een hitte reflecterend oppervlak wat er voor zorgt dat het glas schoner blijft en de verbranding optimaliseert. Ondanks dat de Jotul I 520 een vrij grote inzethaard is, werkt deze prima op een laag vermogen vanaf 3,5 kiloWatt tot ca. 10 kiloWatt. 

Variaties van de Jotul I 520

De Jotul I 520 serie bestaat uit vier inzethaarden. Een frontmodel met alleen glas aan de voorkant, een hoekmodel links of rechts en een inzethaard met glas aan drie kanten. U kunt kiezen wat het beste bij u past.

Er kunnen in de Jotul I 520 maar liefst 50 centimeter grote houtblokken. Dat scheelt een heleboel zaag- en kloofwerk. Nog even en u kunt ook heerlijk voor de haard zitten. 

jotul-i-520-inzethaard-front jotul-i-520-inzethaard-hoek jotul-i-520-3zijdig

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht