Binnenkort verkrijgbaar de Ild 7 en Ild 8 houtkachel

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Binnenkort verkrijgbaar de Ild 7 en Ild 8 houtkachel afbeelding

Ild 8 houtkachelDe Noorse fabrikant Ild voegt twee nieuwe houtkachels toe aan z'n assortiment, de Ild 7 en de Ild 8. De Ild 1 en 3 hebben al meerdere jaren hun diensten als houtkachel bewezen. Het basistype is de Ild 1 houtkachel. Voor meer zich op het vuur moet u echt de Ild 3 eens bekijken. De Ild 3 heeft mooie grote zijruiten waardoor u ook aan de zijkanten van het vuur van het vlammenspel kunt genieten. 

Ild betekent vuur en zorgt dus voor warmte

Ild is het Noorse woord voor vuur en vuur zorgt voor warmte, heerlijke behaaglijke warmte waar u lekker bij weg kunt dromen. De houtkachels van Ild zijn te voorzien van een deur voor het opbergvak aan de onderkant van de Ild houtkachels. Opgeruimd staat netjes! Voor een externe luchttoevoer zijn de Ild houtkachels te voorzien van een extra ventilatiekanaal. De capaciteit van de Ild 1, Ild 3, Ild 7 en Ild 8 is minimaal 3 tot maximaal 8 kiloWatt.  In de houtkachels van Ild kunnen houtblokken van ongeveer 30 centimeter breed. 

Ild 7

Ild 7 houtkachelDe Ild 7 is mooi compact van ontwerp. De deurgreep van de Ild 7 vormt één geheel met het front van de kachel. De fraaie vormgeving en de heerlijke convectiewarmte maken de Ild 7 een zeer geliefde houtkachel. 

Ild 8

Ook de Ild 8 blinkt uit in een mooi en strak design. De Ild 8 is net zoals de Ild 3 voorzien van grote zijruiten voor optimaal zicht op het spel der vlammen. Voor mensen die graag rondom de haard het vuur willen zien is de Ild 8 een echte aanrader. Ook bij de Ild 8 is de deurgreep opgenomen in het front en is de verbranding schoon en efficiënt.  

Ild in onze haardencatalogus

houtkachel Ild 7Alle houtkachels van Ild staan natuurlijk in onze haardencatalogus. Wilt u ook houtkachels van andere merken bekijken? Dat kan ook, voor een compleet overzicht kunt u kijken in onze haardencatalogus.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht