Dik Geurts maakt nieuwe serie inbouwhaarden Instyles en Prostyles

9 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Dik Geurts maakt nieuwe serie inbouwhaarden Instyles en Prostyles afbeelding

dik-geurts-instyle-700Dik Geurts heeft weer een mooie serie inzet- en inbouwhaarden laten ontwerpen; de Instyles en Prostyles. Een serie strakke inbouwhaarden met de mogelijkheid om de glazen deur om te wisselen voor een deur met gescreend glas (Prostyles). Ook bijzonder aan deze nieuwe serie van Dik Geurts is dat de inbouwhaarden leverbaar zijn met verschillende kaders. Wilt u liever een inbouwhaard zonder kader? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle haarden van deze serie worden geleverd met uitdrukbare convectieopeningen voor meer warmteafgifte en verspreiding naar andere leefruimtes in huis. Door de demontable aansluiting is het mogelijk om de flexibele buis in de schoorsteen van binnenuit aan te sluiten. Extra installatiegemak en hierdoor is er minder werkruimte nodig. De haarden van Dik Geurts voldoen aan de strengste emissie eisen (BlmschV Stufe 2) en zijn voorzien van een secundaire verbranding en buitenlucht aansluiting.  

Dik Geurts Instyle 500 en Prostyle 500

De kleinste van de nieuwe Dik Geurts serie is de Instyle 500 of de Prostyle 500 (met gescreend glas). Deze bescheiden inbouwhaard levert evengoed nog een vermogen van 3 tot maar liefst 7 kiloWatt. Voor de gemiddelde woonkamer in Nederland is dit een ideale maat. De inbouwdiepte is slechts 35 centimeter. De deuren van deze serie zijn eenvoudig verwisselbaar en verstelbaar.

Dik Geurts Instyle 550 en Prostyle 550

Met een breedte van circa 55 centimeter kan je met deze haard al snel uit de voeten. Gemakkelijk in te bouwen en een vermogen van 3 tot 7 kiloWatt. De Instyle 550 Prostyle 550 zijn maar een paar centimeter breden dan de 500 haarden. Het vermogen is daarom ook ongeveer hetzelfde. In bepaalde situaties komt het op een paar centimer aan, vandaar dat Dik Geurts een uitgebreid assortiment heeft samengesteld.

Dik Geurts Instyle 600 en Prostyle 600

De middelste telg van de Dik Geurts familie is zo'n 60 centimeter breed. Zoals alle haarden van de Instyle en Prostyle serie is ook deze haard uitgerust met de uitdrukbare convectieopeningen. Zo kan de warmte die de haard genereert ook elders in huis benut worden. De Instyle 600 heeft (net als de Prostyle 600) een netto vermogen van 4 tot 8 kiloWatt.

Dik Geurts Instyle en Prostyle 650

dik-geurts-prostyle-550-front

De Instyle en Prostyle 650 van Dik Geurts zijn ongeveer 65 centimeter breed en hebben een netto vermogen van 7 tot 10 kiloWatt. Het mooie gescreende glas van de Prostyle serie geeft de haard een heel andere uitstraling. Door het toepassen van verschillende kaders wordt natuurlijk ook al een heel ander effect verkregen. 

Dik Geurts Instyle 700 en Prostyle 700

Dit is de grootste haard van de Instyle en Prostyle serie van Dik Geurts. Met maar liefst een netto vermogen van 8 tot 12 kW is deze inbouwhaard geschikt voor de grotere woonruimtes. De Instyle en Prostyle 700 zijn ongeveer 70 centimeter breed en een echte blikvanger in uw woonkamer. De Dik Geurts 700V is vooral voor mensen die zoveel mogelijk de warmte van de haard willen benutten want de toegevoegde V staat voor ventilator. Dit is vooral handig voor een extra snelle warmteafgifte. Verder heeft de haard dezelfde eigenschappen als de standaard uitvoering Prostyle 700 en Instyle 700. Voor de ventilator is een 230V elektriciteitsaansluiting wel noodzakelijk. De ventilator wordt automatisch ingeschakeld en kan handmatig op laag- of hoogstand worden ingesteld. 

Voor andere haarden van Dik Geurts en ook vrijstaande houtkachels kunt u in onze haardencatalogus kijken.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht