Kerstgedachte bij Stokertje, geef een geit!

10 jaren en 3 maanden geleden geplaatst

geit_kerstactie

Bezorg jezelf én een ander een warm gevoel deze kerst door een kachel, haard of schouw aan te schaffen bij ‘t Stokertje. Bij elke verkoop op Tweede Kerstdag geeft ‘t Stokertje namelijk een geit aan een dorp in Bangladesh. Geiten zijn gulle geefsters van melk en mest. En met elk nieuw jong geitje groeit de kudde aan. De geit wordt op de plaatselijke markt gekocht, zodat iedereen profiteert. Is er een bè-èh-tere investering? Deze actie wordt gecoördineerd door Oxfam Novib. De actie geldt voor alle voorradige houtkachels, pelletkachels, gashaarden, cv gekoppelde haarden, haarden zonder afvoer en schouwen. Dus vooruit met die geit en op naar de extra gezellige showrooms van ‘t Stokertje!

Ook aan uw portemonnee wordt gedacht, want zoals altijd biedt ‘t Stokertje de laagste prijsgarantie en kan daarmee gemakkelijk de concurrentie aan met bedrijven op internet. Maar bij ‘t Stokertje krijgt u wél oerdegelijke service en bent u zeker van een veilige en betrouwbare kachel of haard. Bovendien kunt u bijna alle haarden ook in het echt bekijken en hoeft u niet van een plaatje te kopen. Vooruitlopend op de BALANSACTIE deze maand willen we natuurlijk zoveel mogelijk haarden en kachels uit onze magazijnen en showroom uitverkopen. Een beter moment om voordelig een kachel of haard te kopen is er gewoonweg niet! 

Op Tweede Kerstdag zijn de showrooms van 't Stokertje in Joure (Friesland), Reutum (Overijssel) en Orvelte (Drenthe) geopend. Voor meer informatie over onze openingstijden rond de feestdagen. We zijn ook te volgen via Twitter en we hebben ook een pagina op facebook.

 

 

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht