Investeer je vakantiegeld in je huis, geniet van een staycation

2 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Investeer je vakantiegeld in je huis, geniet van een staycation afbeelding

Besluit je om dit jaar niet op vakantie te gaan i.v.m. het Corona virus? Het goede nieuws is dat 't Stokertje deze maand je BTW betaalt! Investeer daarom nu in een gezellige tuinhaard of in een kachel voor binnenshuis zodat je het hele jaar door warmte & gezelligheid hebt. Dan haal je gegarandeerd meer rendement uit je vakantiegeld en geniet je optimaal van je 'staycation'. 

Maak van je huis een thuis zonder BTW te betalen!

Natuurlijk is het heerlijk om er straks een paar weken tussenuit te gaan en even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Maar door de Corona crisis is het nog slimmer om (een deel van) je vakantiegeld in een kachel, haard of rookkanaal te investeren. Met een haard of kachel maak je je huis nog gezelliger en mooier. Omdat je nu waarschijnlijk veel meer thuis bent dan anders is het fijn om je eigen plek helemaal naar je zin te maken.

Je investering verdient zichzelf terug en het genieten begint meteen

De voordelen van een warmtebron zijn enorm, vooral op de langere termijn. Met een kachel of haard heb je namelijk het hele jaar door warmte en een knusse sfeer en ben je niet afhankelijk van het weer. Een vuurplaats is een aanwinst voor elk interieur en is een gezellige plek om bij te praten na een lange werkdag. En nog belangrijker.... met een kachel bespaar je vooral in het voor- en naseizoen enorm op je stookkosten als je op koude avonden de kachel even aansteekt in plaats van het centrale verwarmingssysteem opstart. Als je de kachel of haard gebruikt als hoofdverwarming, zijn de besparingen zelfs nog groter. 

Verleng de zomer met een tuinhaard en maak van je tuin een paradijs


Wil je liever snel genieten van een gezellige buitenhaard in je tuin of op je terras? Dan is dit het moment om een tuinhaard te kopen. Je kunt dan nog het hele seizoen lekker wegdromen bij het vlammenspel van een buitenkachel. Er zijn prachtige exemplaren, zowel op hout als op gas. De avonden zijn in Nederland meestal fris dus met een tuinhaard kan je langer buiten blijven zitten, wel zo prettig in deze tijd waarin je veel bij elkaar op de lip zit en je de ruimte in huis moet delen. De tuin is dan een heerlijke 'escape'.  

Vakantie in eigen huis

De vakantie in eigen huis begint meteen goed met de aanschaf van een kachel of haard, waarbij 't Stokertje je BTW betaalt, dat scheelt meteen een 'slok op een borrel'. Kijk vooral eens rond bij het assortiment op onze website om je te oriënteren of laat je voorlichten in één van onze showrooms over de mogelijkheden en de voorwaarden van deze maandactie

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht