Elektrische haarden in de spotlights

3 jaren en 1 maand geleden geplaatst
Elektrische haarden in de spotlights afbeelding

Wil je graag een sfeerpunt en warmtebron in huis zonder teveel gedoe? Dan is een elektrische haard of kachel echt iets voor jou. Je hebt geen rookkanaal, hout of gasaansluiting nodig. Je stopt de stekker in het stopcontact en het genieten kan beginnen! Je kan een elektrische haard eenvoudig bedienen met een afstandsbediening, wanneer en hoe vaak je maar wil. 

Innovatieve techniek en verrassende designmogelijkheden

In onze showroom hebben we meer dan 25 elektrische sfeerhaarden, in allerlei vormen en maten. Er is keuze uit vrijstaande kachels en ingebouwde haarden in verschillende kleuren en decoratiesetjes zoals hout, kiezels of glas. Wil je zien hoe vuur uit water ontstaat? Bekijk dan de nieuwe technieken met koudwaternevel en speciale LED-verlichting. Zelfs het geknisper van hout ontbreekt niet. Voor een compleet overzicht van onze elektrische haarden kun je kijken in onze haardencatalogus.

Een passende oplossing voor elke situatie

Laat je in onze showroom informeren over duurzame oplossingen voor iedere situatie en elke soort brandstof, van hout, pellets, aardgas, elektrisch tot propaan.

BTW WEG ERMEE!

De BTW maandactie is wegens succes verlengd en daarom kan je nog steeds profiteren van ‘TAX FREE’ voordeel op alle voorradige kachels en haarden. ’t Stokertje in Orvelte is zeven dagen per week geopend en heeft twee koopavonden dus je vindt altijd wel een moment om even langs te kunnen komen om het grote aanbod zelf te
kunnen bekijken.

De volledige tekst van het artikel is hier te vinden.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht