We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Judith Spaai Styling en het Stokertje... voor een warm en sfeervol interieur

1 jaar en 11 maanden geleden geplaatst
Judith Spaai Styling en het Stokertje... voor een warm en sfeervol interieur afbeelding

Drenthe is een bron van inspiratie, sfeer en warmte rijker met de nieuwe samenwerking tussen 't Stokertje Kachelparadijs en Judith Spaai Styling!

Sfeer en warmte in een kleurrijk (t)huis

Waar de één garant staat voor technisch advies en de levering & installatie van sfeervolle warmtebronnen is de ander een creatieve, kleurrijke inspirator voor de inrichting van je woning. Een perfecte combinatie om te raadplegen bij nieuwbouw, verbouw of herinrichting van de belangrijkste plek in je leven, daar waar je je thuis voelt.... 

Met de gure herfst- en winterdagen in aantocht kruipt iedereen weer meer in z'n schulp en is het super belangrijk om je (t)huis weer knus, warm en gezellig te maken. Een sfeervol interieur en een warme plek bij het haardvuur maakt het een stuk gemakkelijker om de komende koude maanden door te komen.

Gratis interieuradvies

Op zaterdagmiddag 5 oktober, 9 november en 14 december 2019 geeft Judith Spaai gratis interieuradvies bij 't Stokertje Kachelparadijs in Orvelte. Als je naast interieuradvies ook nog technische vragen hebt kun je vooraf of nadien natuurlijk geheel vrijblijvend over de (technische) mogelijkheden met de verkoopmedewerkers van 't Stokertje praten.

Inschrijven voor het gratis interieuradvies kan door een mailtje te sturen naar styling@stokertje.nl, graag onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Neem vooral foto's en tekeningen mee zodat Judith een goede indruk kan krijgen van je wensen. De voorlopige planning staat op www.stokertje.nl/planning-interieuradvies