Dru Inspiration Shop bij het Stokertje in Orvelte

7 jaren en 3 maanden geleden geplaatst
Dru Inspiration Shop bij het Stokertje in Orvelte afbeelding

Nieuwe profilering bij het Kachelparadijs met Dru Inspiration Shop 

Het Kachelparadijs in Orvelte is na een fikse verbouwing verrijkt met een prachtige Inspiration Shop van Dru. Voorheen waren de verkoophallen van Orvelte vooral bekend om de enorme hoeveelheden kachels die je kon bekijken en supergoedkoop kon aanschaffen. De Verkoophallen waren een aantal jaren geleden al aangevuld met een Haardenlounge met mooie, sfeervolle opstellingen van gashaarden mét of zonder natuurstenen schouwen. Sinds kort is het niveau nog een stukje hoger getild met de komst van de Inspiration Shop. Een Inspiration Shop is een mooi gestyleerde 'woonkamer' met een uitgekiende selectie prachtig gepresenteerde gashaarden. Het woonkameridee maakt het voor klanten gemakkelijker om een voorstelling te maken van hoe het er thuis uit komt te zien. De haarden die tentoongesteld worden zijn alleen het nieuwste van het nieuwste en zo kan je altijd de laatste trends in het echt bekijken. Op gashaard gebied zijn de laatste trends toch wel het ontspiegelde glas en een levensecht vuur wat zo uit de houtblokken vandaan komt en perfect regelbaar is met een afstandsbediening of app.

Inspiration-shop-Orvelte     Inspiration-Shop 

Sfeer en inspiratie bij Kachelparadijs Orvelte

In de Inspiration Shop wordt regelmatig GRATIS INTERIEURADVIES gegeven. Op DATUM INVULLEN zal Amanda de Ronde van HalloHuis u van tips en ideeën kunnen voorzien. Aanmelden kan via [email protected]. Natuurlijk betekent deze pracht en praal niet dat we onze 'roots' vergeten zijn en kunt u ook altijd nog bij ons terecht voor een goedkope kachel (we hebben meer dan 400 stuks momenteel in onze OPRUIMING) en blijven we de laagste prijs garanderen.

Een leuk artikel over 't Stokertje en de Dru Inspiration Shop in het luxe magazine Wonen & Leven Drenthe kunt u hier lezen

Het volledige artikel in het Dagblad van het Noorden over onze nieuwe Dru Inspiration Shop kunt u hier lezen.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht