Dovre introductiedagen Brut en Bold serie

7 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Dovre introductiedagen Brut en Bold serie afbeelding

Dovre introduceert dit najaar maar liefst drie nieuwe houtkachels, de Dovre Brut, Dovre Bold 300 en Bold 400. Stuk voor stuk leuke, gezellige houtkachels van oerdegelijk gietijzer. Zoals we van Dovre gewend zijn stonden kwaliteit, design en milieuvriendelijkheid centraal bij de ontwikkeling van deze 3 nieuwe houtgestookte topmodellen.´t Stokertje Kachelkanjer Twente presenteert het stookweekend van 17 en 18 oktober 2015 met veel plezier deze nieuwe modellen aan u! We stoken de kachel lekker voor u op en u kunt nog bijna twee weken profiteren van onze BTW WEG ERMEE maandactie. Op zaterdag 17 oktober zal een specialist van de fabrikant aanwezig zijn (van ca. 11 tot 15 uur) om al uw vragen over deze nieuwe houtkachels en het reeds bestaande assortiment te beantwoorden.

dovre-brut-houtkachelDovre Brut

De Dovre Brut is een degelijke gietijzeren houtkachel met een eigenzinnig uitstraling. Het design van de Dovre Brut is heel karakteristiek en maakt dat de Dovre Brut echt opvalt tussen honderden andere mooie houtkachels. Vooral als je kiest voor de uitvoering in emaille.

Dovre Bold 300

De Bold 300 is mooi rond vormgegeven en het gebogen glas benadrukt de zachte lijnen nog eens. Met een hoog rendement van 80% is de Bold duurzaam en milieuneutraal. De Bold 300 staat stevig op vier poten, wilt u een gesloten onderkant dan komen we uit bij de Bold 400 van Dovre.

Dovre Bold 400

Dovre-Bold-300De Dovre Bold 400 is een trendy houtkachel met een Scandinavische uitstraling. De ronde vormgeving is consequent doorgevoerd in de body van de kachel en ook in het gebogen glas waardoor u kunt genieten van een gelukzalig vlammenspel. 

Bold-300

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht