Gratis Interieuradvies tijdens onze OPEN HUIS DAGEN met design van Dik Geurts

7 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Gratis Interieuradvies tijdens onze OPEN HUIS DAGEN met design van Dik Geurts afbeelding

Op 31 oktober en 1 november 2015 houdt 't Stokertje OPEN HUIS. Ondersteund door leverancier Dik Geurts en interieur advies van HalloHuis wordt het een weekend vol sfeer en inspiratie. Schrijf je snel in voor het GRATIS INTERIEURADVIES en kom gezellig bij ons langs!

Houtkachels en advies van Dik Geurts

Natuurlijk zult u het assortiment van de Dik Geurts houtkachels bij ons in volle glorie kunnen bewonderen. In Nederland is Dik Geurts al bijna 35 jaar dé specialist in houtkachels en designhaarden op hout. Het merk combineert eigenzinnig design met ambachtelijk vakmanschap en heeft naast de nieuwe Olaf de succesvolle Ivar collectie uitgebreid met drie nieuwe modellen. Naast een hoger rendement hebben sommige houtkachels ook een handige opbergruimte voor houtblokken. Het gamma van Dik Geurts bestaat niet alleen uit vrijstaande houtkachels en design haarden, maar ook uit inzethaarden en tuinhaarden. Voor bijna elke situatie is er wel een inzethaard van Dik Geurts die past en mocht die niet zo zijn, dan maken we 'm gewoon voor u op maat! 't Stokertje komt dan de ruimte bij u inmeten en ca. 4 tot 6 weken later rolt uw inzethaard bij Dik Geurts van de productielijn. Helemaal afgestemd op uw wensen. Zowel op zaterdag als op zondag (1 november 2015) zal een specialist van Dik Geurts aanwezig zijn om de kachels en haarden te demonstreren en uw vragen te beantwoorden. Op zaterdag is dit van ca. 12-16 uur en op zondag van ca. 11 tot 15 uur. 

dik-geurts-olaf Dik-Geurts-kalle Dik-Geurts-Ivar-8

Gratis interieuradvies van HalloHuis

Een weekend vol inspiratie is natuurlijk niet compleet zonder interieuradvies. Op zaterdag 31 oktober verrijkt Amanda De Ronde het Stokertje team met haar inzichten en adviezen op het gebied van inrichting en interieur. Als u zeker wilt zijn van een afspraak kunt u van tevoren mailen naar [email protected]. Dan zetten wij uw afspraak in de agenda op www.stokertje.nl/planning-interieuradvies

DvhN-DikGeurtscoverDvhN-artikel-DG-stookweekend

DvhN-cover

 DikGeurts-Stookweekend-DvhN

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht