Gazco Radiance, elektrische designhaard van bijna 2 meter

7 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
Gazco Radiance, elektrische designhaard van bijna 2 meter afbeelding

De adembenemende Gazco Radiance serie maakt gebruik van de nieuwste technologie om design en vlammenspel te combineren in een elektrische haard van formaat. Je interieur kan met één druk op de knop een ware gedaantewisseling ondergaan. De Radiance van Gazco zorgt voor een realistisch vlambeeld met daarnaast volop keuze aan effecten en kleuren. De Radiance kan tegen de wand gehangen worden of als inzethaard gebruikt worden en is beschikbaar in vele maten en styling frames. Beelden zeggen meer dan woorden..... De volledige brochure kunt u hier bekijken.

 

Innovatie en inspiratie van de Gazco Radiance

Het verrassende LED vlammenspel biedt de keuze uit twee onderscheidende kleuren, zodat je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid kan bieden. De diepe amberkleurige gloed voor een warme en uitnodigende atmosfeer van een nostalgisch vuur of het blauwe vlameffect voor een moderne en zelfs futuristische uitstraling. De gloed kan naar wens feller of zachter ingesteld worden. Mét of zonder warmte, wederom naar keuze 0, 1 of 2 kiloWatt met thermostaat functie. De Radiance biedt dus zelfs in de warme zomermaanden een sfeervol element in de woning, zonder bij te dragen aan de warmte. Achter de Radiance (bij een wandmodel) kun je maar liefst 12 Chromalight LED kleuren instellen die zorgen voor een relaxte sfeer, of juist voor een vitaliserend, fris effect. De Radiance wordt standaard uitgevoerd met kiezels (transparant en wit), maar zwarte of glazen kiezels behoren ook tot de mogelijkheid (zie ook onze folder).

Bepaal je favoriete sfeerbeeld

De Radiance is beschikbaar in vier verschillende formaten en kan verder nog naar wens geindividualiseerd worden met een reeks aan styling opties. Natuurlijk wordt de Gazco Radiance ook geleverd met afstandsbediening. Hoe dan ook, de Radiance zal altijd een opvallende verschijning zijn! En het mooiste is dat u bijna niets nodig heeft, geen pijpen, schoorsteen of rookkanaal... alleen maar een stopcontact. De Radiance en vele andere elektrische haarden zijn te vinden in onze haardencatalogus.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht