Haard zonder afvoer

Haard zonder afvoer

haard zonder afvoerGashaard zonder afvoer

Heeft u een woning zonder schoorsteen of afvoer, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte? Er is een ruime keuze aan gashaarden zonder afvoer of rookkanaal, van een superstrakke hanghaard tot een prachtige inbouwhaard. Een afvoerloze gashaard is voorzien van een katalysator waardoor de verbrandingsgassen volledig worden geneutraliseerd. Ongelofelijk maar waar, een gashaard zonder afvoer is volledig veilig in het gebruik! Onze medewerkers vertellen u graag hoe het afvoerloze verbrandingssysteem van een gashaard zonder rookkanaal werkt. Wij leveren gashaarden zonder afvoer of rookkanaal van o.a. de merken Element4 en CVO Fires.

Biohaard zonder afvoer

Een bio ethanol haard heeft meestal een uniek design, waarbij de combinatie van exclusieve vormgeving en vuur uitzonderlijk goed tot z'n recht komt. Bio-ethanol haarden kunnen toegepast worden zonder afvoer of rookkanaal, waardoor er verrassend veel mogelijkheden zijn om een dergelijke haard te plaatsen. Een biohaard is geschikt voor binnenshuis, maar kan ook buiten op het terras of balkon gebruikt worden. Omdat het een haard zonder afvoer is, hoeft de ontwerper hier geen rekening mee te houden en is het design van een biohaard vaak erg gedurfd en creatief. Bij de aanschaf van een bio-ethanol haard moet u wel goed letten op het Tüv keurmerk. Er zijn namelijk al veel ongelukken gebeurd met ongekeurde biohaarden. U herkent een veilige biohaard aan een elektrisch afsluitmechanisme of een keramische steen die de bio ethanol geheel opneemt en een regelmatige verbranding geeft. 't Stokertje levert uiteraard alleen maar goedgekeurde bio haarden van o.a. de merken Ruby Fires en Safretti.

Elektrische haarden

dru_venteo't Stokertje levert vrijwel alle merken elektrische haarden. Van heel strak en modern tot zeer nostalgisch ingebouwd in een schouw. Naast vrijstaande elektrische haarden en inzethaarden zijn ook de elektrische hanghaarden erg in trek. Doordat u eindeloos kunt variëren met de vorm en kleur van de lijsten is de keuze enorm. U kunt uw elektrische haard dus helemaal aan uw eigen smaak aanpassen! En het fijne is dat u sfeer in huis heeft zonder afvoer. 't Stokertje levert elektrische haarden (zonder rookkanaal) van de merken Ruby FiresFaberDruBurleyContinental FiresDimplex, Dutchflame, Gazco en Tulp. In onze haardencatalogus vindt u ons uitgebreide assortiment. 

't Stokertje selectie haarden zonder rookkanaal

Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie van haarden zonder afvoer samengesteld. Deze selectie van kachels, haarden en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle biohaarden, elektrische kachels en gashaarden zonder afvoer uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop! U kunt onze biohaarden vinden in de haardencatalogus van 't Stokertje. 

elektrische_haard

 

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht