Dik Geurts Ivar 5 en 8 houtkachels met flexibiliteit

7 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Dik Geurts Ivar 5 en 8 houtkachels met flexibiliteit afbeelding

Dik Geurts Ivar 5 en 8 houtkachels met flexibiliteit, van klein naar groot en hoog naar laag. Met de komst van de Ivar 5 low, Ivar 5 store, Ivar 8 low en Ivar 8 store heeft Dik Geurts weer een hele reeks nieuwe, stoere houtkachels geintroduceerd. De Ivar serie is mooi en strak van vormgeving met een tijdloze uitstraling. Geheel in lijn met de reeds bestaande modellen van Dik Geurts.

Dik Geurts Ivar low

De Ivar low modellen zijn, de naam zegt het al, lager dan de andere houtkachels. Helemaal perfect voor onder een schouw, maar natuurlijk ook in andere omstandigheden staat de Ivar prachtig te pronken in uw woonkamer. De Ivar Low is beschikbaar in het model 5 en 8. Wilt u toch een iets hoger model? Dan kiest u voor de Ivar Store of Ivar High. Deze is er ook in twee maten, de Ivar 5 en Ivar 8 store.

Dik Geurts Ivar high

De Ivar 5 en 8 high zijn hoger van vormgeving, maar hebben geen houtvak zoals de Ivar Store. Het rendement van de Ivar varieert van 77 (Ivar 8) tot 82 procent (Ivar 5). De kleinere Ivars hebben dus een hoger rendement dan de grotere.

Dik Geurts Ivar store

De Ivar store modellen zijn voorzien van een houtvak onder de kachel. Dit is super handig, staat gezellig en geeft de kachel meer hoogte. De Ivar 5 modellen hebben een vermogen van ca. 4 tot 6 kiloWatt en de grotere Ivar 8 biedt 5 tot 9 kiloWatt voor de ruimere woonkamers. Aan u de keuze!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht