Handig en betaalbaar Concept III-700 en I-450 van Faber

7 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Handig en betaalbaar Concept III-700 en I-450 van Faber afbeelding

Faber Concept I-450

Faber introduceert twee handige, mooie en betaalbare concepten voor een gashaard, de Concept III-700 en de I-450. Deze concepten hebben een opzet waarbij alles vast ligt, het plateau, de schoorsteen en de haard. Deze concepten zijn zo geconstrueerd dat men deze zonder risico tegen een houten achterwand kan plaatsen. Hiervoor moet natuurlijk wel de luchtdoorstroming door het dek rooster volledig vrij zijn. De Faber Concept is een gashaard met een gesloten systeem en is voorzien van handige installatietools. Gemak dient de mens! Kortom, wanneer de gasaansluiting aanwezig is en ook het gat voor de geveldoorvoer, is het plaatsen van de haard een eenvoudige installatie die niet veel tijd kost. De mantel is standaard ongelakt in een zogenaamde aludip en kan dus ook als een goede ondergrond dienen om latex of sierpleister aan te brengen. Maar ook glasvezelbehang behoort tot de mogelijkheden. 

Gashaard concept III-700 en I-450 van Faber

De concepten worden in Nederland geleverd met een standaard Multivent Pro® aansluitset voor door de gevel. Deze hoogwaardige RVS aansluitset heeft standaard een schuifpijp voor optimaal plaatsingsgemak. Een andere manier van installeren is niet mogelijk. 

Keuze uit twee concepten

Faber Concept III-700

Faber is begonnen met twee modellen binnen de conceptenlijn, als eerste de Concept I-450 met embedded burner, houtdecor en ca. 3,2 kW aan vermogen. Dit is een compacte haard met moderne sobere lijnen. De stijl is minimalistisch. Leverbaar in de kleuren zwart/zwart, wit/zwart, blank/zwart. Het tweede concept is de Concept III 700 met flat burner, houtdecor en ca. 7,7 kW aan vermogen. Dit is een zeer royaal ogend driezijdig concept met sierlijke omranding. Kleur onafgewerkt en plateau zwart. Beide modellen zorgen natuurlijk voor een prachtig vuur en gezellig vlammenspel. De afmetingen zijn als volgt. Concept I-450: 2031 x 586 x 335 mm (hxbxd) en Concept III-700: 1940 x 840/1106 x 563 mm (hxbxd).

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht