Faber 4 Seasons Premium de eerste gashaard met automatische liftdeur

7 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Faber 4 Seasons Premium de eerste gashaard met automatische liftdeur afbeelding

Faber 4seasons PremiumDe 4Seasons Premium van Faber is de eerste gashaard met een automatische, glazen liftdeur die met slechts één druk op de knop open óf gesloten gestookt kan worden. In de zomer kunt u de haard open stoken want dan is de warmtebehoefte niet zo groot. In de winter gebruikt u de 4Seasons gesloten voor een maximaal rendement van minstens 75%. Het raamwerk om de ruit is 3-zijdig, dus aan de onderkant van de glazen liftdeur heeft u geen last van een metalen frame. 

ECO-Wave techniek van Faber 4Seasons

Faber gashaard 4Seasons

De 4Seasons Premium beschikt over de ECO-wave techniek van Faber. Die regelt de vlammen automatisch op basis van de omgevingstemperatuur. Is het warm? Dan worden de vlammer automatisch minder intens. De 4Seasons is een haardsysteem op basis van een open verbranding. De lucht, benodigd voor de verbranding komt uit de opstellingsruimte. Omdat veel woningen tegenwoordig goed geisoleerd zijn en er ventilatiesystemen toegepast zijn heeft Faber een luchttoevoer gecreëerd zodat de lucht van buitenaf gehaald wordt (eigenlijk vergelijkbaar met een gesloten systeem). Omdat deze lucht koud is, wordt de lucht voorverwarmd voordat deze in de woonkamer komt. Wanneer de 4Seasons haard niet brandt wordt de deur en luchttoevoer gesloten zodat er geen warmte verloren gaat.  

Technologie staat voor niets

Ook beschikt deze haard over een elektrische ontsteking. Een waakvlam is daarmee niet nodig, en daarmee spaar je ook weer gas uit. De Faber 4 Seasons Premium is uitgerust met Step Burner en Eco Boost. Met de gratis Faber App en ITC besturing kunt u de haard regelen via de Ipad of smartphone. De capaciteit van de Faber 4Seasons premium ligt tussen de 1,2 en 8,9 kiloWatt. De inbouwafmetingen zijn 1664 x 1001 x 545 mm (hxbxd). Het afvoermateriaal is 300/200 mm. Alleen toepassen in combinatie met ventilator.

 Faber 4Seasons met schouw

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht