Gratis Faberide fiets van Faber bij aanschaf Premium gashaard

7 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
Gratis Faberide fiets van Faber bij aanschaf Premium gashaard afbeelding

Faber Premium Relaxed LOnze gashaardenfabrikant Faber is jarig! Al 170 jaar is Faber leverancier van sfeer en warmte. Om dat te vieren heeft Faber maar liefst 170 jubileum fietsen laten maken. Als u in de actieperiode bij ons een Premium gashaard koopt én door ons laat installeren trakteren wij u op een prachtige fiets "de Faberide" t.w.v. 599 euro. Deze ontzettend leuke én sportieve actie begint op 1 juni 2015 en is geldig zo lang de voorraad strekt, OP=OP!

Fiets je warm met Faber!

Er zijn heren- en damesmodellen beschikbaar van het jubileummodel de "Faberide'" met de frame maten S (dames), M en L (dames en heren). U kunt de keuze van het gewenste type bij uw bestelling doorgeven. Zo lang de voorraad strekt zullen we de fiets van uw voorkeur in juli/ augustus leveren. Mocht het model niet meer beschikbaar zijn dan is de keuze in overleg. Kijk in onze haardencatalogus voor de keuze aan Faber gashaarden. Let op, de actie geldt alleen voor premium modellen.

Premium gashaard van Faber

De actie is alleen geldig bij nieuwe bestellingen voor nieuwe Premium gashaarden. De actie is niet mogelijk in combinatie met andere aanbiedingen, opruiming of andere prijsacties en lopende offertes.
Vraag vandaag nog bij ons naar de actievoorwaarden van deze geweldige FIETS JE WARM MET FABER actie.

Fiets je warm met Faber

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht