De nieuwe Dru Maestro gashaard voor een verbluffend vlammenspel

8 jaren geleden geplaatst
De nieuwe Dru Maestro gashaard voor een verbluffend vlammenspel afbeelding

De nieuwe gashaard van Dru, de Dru Maestro is echt verbluffend te noemen. Het vlambeeld van de nieuwe Dru Maestro is niet van echt te onderscheiden. Met behulp van een nieuwe techniek komen de vlammen niet het branderblok, zoals vroeger, maar van onderen uit de houtblokken. Net zoals bij een houtkachel! Als u de Dru Maestro Eco Wave bedient met de Dru app (m.b.v. de Wifi module) weet u helemaal niet wat u ziet. U bepaalt helemaal zelf op een hele eenvoudige manier hoe het vlambeeld wisselt van zachte, rustige vlammen tot een lekker fel vlammenspel. Vindt u het te warm worden? Met de app dirigeert u de Dru Maestro precies zoals u het hebben wilt en dat is wel zo prettig, want het grootste deel van het jaar wilt u wél optimale sfeer, maar niet een hoog gasverbruik of teveel warmte. 

De Dru Maestro staat voor volop genieten

Of het nou winter of zomer is, met de nieuwe Maestro gashaard van Dru kunt u altijd genieten van gezellige vlammen. De Maestro 80/3 Ecowave zoals op de foto is van 3 zijden te bewonderen. De Maestro is bestemd voor een inbouwsituatie (zoals ook op de foto). Natuurlijk heeft u ook een rookkanaal nodig voor de afvoer van de rookgassen. Dat is vrij eenvoudig omdat de Dru Maestro een gesloten systeem gashaard is. Wilt u weten of de Maestro ook bij u thuis geinstalleerd kan worden? Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u thuis. 

Straks ook bij u thuis?

De Dru Maestro is nu nog niet leverbaar. De foto is door ons gemaakt op een beurs in Duitsland waar alle noviteiten van de branche gepresenteerd worden. Zodra de Maestro te leveren is, zult u deze natuurlijk ook bij ons kunnen bestellen. We zullen zo snel mogelijk een model van de Dru Maestro in onze showroom opnemen. De haard is waarschijnlijk in mei/juni 2015 leverbaar.

Dru Maestro

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht