De spannende vormen van de nieuwe Dovre TAI houtkachel

8 jaren en 1 maand geleden geplaatst
De spannende vormen van de nieuwe Dovre TAI houtkachel afbeelding

Met de nieuwe Dovre TAI introduceert Dovre een nieuwe lijn houtkachels met een spannende vormgeving met een zacht lijnenspel. Het woord Tai betekent ultiem en met de Dovre TAI houtkachel zal je straks zeker ultiem stookplezier kunnen beleven! De TAI vergroot je woongenot zowel op het gebied van sfeer als warmte. Vanaf nu ook bij 't Stokertje te koop, voor meer info kunt u kijken in onze haardencatalogus.Dovre TAI 45M

De Dovre TAI in diverse soorten en maten

De TAI serie van Dovre bestaat uit diverse modellen kachels die naar keuze in emaille uitgevoerd kunnen worden. De TAI is in twee formaten verkrijgbaar. De TAI45 en de grotere TAI55 hebben 9 of 11 kiloWatt aan vermogen, dat is voldoende voor een grote leefruimte van ruim 45 m2 (natuurlijk wel afhankelijk van isolatie e.d.). Daarnaast kunt u kiezen uit een kolenversie (TAI45C en TAI55C) of een multibrandstof versie (TAI45M en TAI55M) geschikt voor hout, briketten én kolen. De bekende emaille kleuren van Dovre zijn majolica bruin (E06), creme wit (E08) of glanzend zwart (E10). 

Dovre TAI serie

De leuke details van de Dovre TAI

De TAI45 en TAI55 zijn voorzien van een handige zijlader (niet bij versie C). Daarbij kunt u de houtblokken heel gemakkelijk via de zijkanten in de kachel doen. Bij de TAI45 kunt u houtblokken kwijt tot 45 cm., bij de TAI55 is dat maar liefst 55 cm. Dat scheelt u heel wat hak- en kloofwerk! Aan de bovenkant zit ook een handig vuldeksel. Bij de kolenvariant is de kachel natuurlijk voorzien van een kolenbunker. De rookgasafvoer aansluiting zit bij alle TAI modellen van Dovre aan de achterzijde.

Optioneel kunt u bij de multibrandstof kachels (TAI45M en TAI55M) een sierdeksel bestellen zoals op de foto hieronder te zien is. Voor alle modellen van de TAI is een gepolierde kookplaat optioneel te bestellen.

Details van Dovre TAI

Dovre TAI 45

 

Dovre sierdeksel TAI

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht