Sneak preview nieuwe Altech Nobles speksteenkachel bij Kachelkanjer Twente

8 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Sneak preview nieuwe Altech Nobles speksteenkachel bij Kachelkanjer Twente afbeelding

Altech Nobles DepotKomend weekend 27 & 28 september SPEKSTEEN stookdagen bij Kachelkanjer Twente

Kom ook langs voor een SNEAK PREVIEW van de nieuwe Altech Nobles speksteenkachel. Op zaterdag 27 september zal een specialist van Altech aanwezig zijn en het prototype van de Altech Nobles meenemen. Dit is uw kans om deze nieuwe telg van de Altech speksteenfamilie alvast te bewonderen en vragen te stellen aan de specialist van de fabrikant. Natuurlijk kunt u ook alvast de Altech Nobles of Nobles Depot bij ons bestellen, maar deze zal pas over een paar weken leverbaar zijn. Net op tijd voor het komende stookseizoen! Met een houtgestookte speksteenkachel kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten, dus het is zeker de moeite waard om nog voor de winter een houtkachel aan te schaffen. Een kachel is niet alleen gezellig maar ook goed voor uw portemonnee!

Koopzondag 28 september

Op 28 september is het koopzondag bij de Kachelkanjer in Reutum dus gaan de speksteen stookdagen gewoon nog even door. Ideaal voor als u naast doordeweeks ook op zaterdag moet werken. Dit is een mooie gelegenheid om even met z'n allen kachels en haarden te bekijken. Tot 30/10/2014 gelden er speciale introductieprijzen voor de Altech Nobles en Nobles Depot. De Altech Nobles en Nobles Depot zijn verkrijgbaar in Naturel grijs en UNI. 

NoblesSpecificaties Altech Nobles

De specificaties op een rij..... Net zoals bij de andere modellen wordt ook bij deze kleine pittige speksteenkachel direct gestookt op de 5,5 cm dikke speksteen. Maar liefst 8 uur heerlijke warmte nadat het vuur gedoofd is. De Altech Nobles is voorzien van een handige éénknopsbediening en verwisselbare aansluiting (boven of achter) met de diameter 125, 130 of 150 mm. Er is een buitenlucht aansluiting, een afsluitbaar stookrooster en aslade. Er zit een snel sluiting op de voordeur en de kachel heeft een optimaal schoonglassysteem. In de Nobles kunnen houtblokken tot wel 40 cm. De afmetingen van de Altech Nobles zijn (hxbxd) 52x55x35 en hij weegt 120 kilo. De Nobles Depot heeft de volgende afmetingen 70x55x35 en weegt 145 kg. De Altech Nobles levert 2 tot 6 kiloWatt aan vermogen. 

Altech Nobles en Nobles Depot

Met de komst van de Altech Nobles en Nobles Depot laat Altech zien dat het goed inspeelt op de continue veranderende wensen van klanten. De Compact is namelijk geschikt voor de iets kleinere woonkamers. Altech heeft al een groot assortiment speksteenhaarden met een grote capaciteit, voor de kleinere woonkamer is de Nobles een ideale oplossing. Altech is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van vrijstaande speksteenkachels en heeft binnen en buiten Nederland een supergoede reputatie opgebouwd. De kwaliteit van de Altech speksteenkachels zorgt er voor dat er automatisch veel vraag is naar de nieuwste modellen. Ook door de grote variatie in speksteensoorten blijft het assortiment al jaren aantrekkelijk en gevarieerd, zowel voor de liefhebber van modern als klassiek.

Nobles Depot

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht