Beaufort gaskachel nieuw in ons assortiment van Anyfire

8 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Beaufort gaskachel nieuw in ons assortiment van Anyfire afbeelding

Beaufort gaskachelDe topkachel van het Anyfire houtkachelassortiment is nu ook op gas verkrijgbaar! Op verzoek van vele klanten is er nu eindelijk een gaskachel met de stoere, nononsense uitstraling van de Beaufort. Nu heeft u dus met één druk op de knop al een prachtig vlammenspel en veel warmte zonder dat u met hout hoeft te sjouwen! En daar is natuurlijk ook wat voor te zeggen....

Comfort en gemak met de Beaufort gaskachel

Er gaat niets boven een houtvuurtje, maar als dat door omstandigheden niet lukt is een gashaard ook een gezellig alternatief met veel comfort. De Beaufort gaskachel wordt geleverd inclusief afstandsbediening en is een gaskachel met een gesloten systeem. Veilig en vertrouwd in alle mogelijke situaties. De Beaufort levert ca. 6,5 kiloWatt aan vermogen en heeft de volgende afmetingen (hxbxd) 770 x 610 x 440 mm. 

Meer informatie over de Beaufort

Natuurlijk vindt u ook alles wat u wilt weten over de Beaufort op de eigen website www.beaufortkachels.nl. Onderaan deze pagina vindt u ook de Beaufort gaskachel terug aan het eind van de productpresentatie van de Beaufort serie op You Tube. Maar als u nog iets wilt weten wat hier nog niet te vinden is, horen we dat graag en helpen we u graag verder.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht