Profiteer nu nog van laag BTW tarief op montage tot 1 januari 2015

8 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
Profiteer nu nog van laag BTW tarief op montage tot 1 januari 2015 afbeelding

BTW verlagingNog een paar maanden en dan gaat het tijdelijk verlaagde BTW tarief weer omhoog van 6% naar het reguliere tarief van 21%. Tot 31 december 2014 kunt u nog gebruik maken van het lagere tarief. De hoogste tijd dus om een kachel of haard bij ons aan te schaffen en te laten installeren!

Voordeel voor de snelle beslisser

We verwachten dat de laatste maanden van het jaar hierdoor extra druk zullen worden dus wees er tijdig bij! Voorwaarde is namelijk wel dat de opdracht uitgevoerd en afgerond wordt voor 31/12/2014. Het verlaagde BTW tarief geldt alleen voor de arbeidskosten, niet voor kachels, haarden en materialen (daar hebben we andere Stokertje acties voor). De tijdelijke btw-verlaging geldt voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan 2 jaar. 

Einde van tijdelijke btw-verlaging

Vanaf 1 januari 2015 betaalt u weer het gebruikelijke tarief van 21%.De tijdelijke btw-verlaging was bedoeld om de bouw- en woningmarkt te ondersteunen en de bouwsector een impuls geven. De maatregel zou gelden tot 1 maart 2014, maar werd tenslotte verlengd tot eind 2014. Op de website van de rijksoverheid kunt u terecht voor meer informatie.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht